Τοπικά

Η πρώτη των πρώτων από τη Μαγνησία: Η Ευανθία Λεφάκη του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας μπήκε στην Ιατρική Λάρισας

Στην Ιατρική Λάρισας και μάλιστα στην 2η θέση εισάγεται η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας η οποία έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων συγκεντρώνοντας 19.186 μόρια.
«Νιώθω πολύ χαρούμενη, γιατί κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου που ήταν να εισαχθώ στην ιατρική. Είναι κάτι που ήθελα από μικρή ηλικία, , καθώς θέλω να βοηθώ τους συνανθρώπους μου» τόνισε η Ευανθία η οποία προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια έχοντας άλλα τρία αδέλφια.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου, αλλά και τους γονείς μου, τα τρία μου αδέλφια που μου συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια που έκανα τα τελευταία χρόνια. Αντιλαμβάνομαι ιδιαίτερα τον αγώνα που έκαναν οι γονείς μου για να με στηρίξουν σε δύσκολες οικονομικά εποχές για τους Έλληνες» επισήμανε η Ευανθία η οποία στην Λάρισα θα διαμένει με την αδερφή της η οποία σπουδάζει στην Λάρισα.
Η Ευανθία Λεφάκη συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των υποψηφίων στο νομό Μαγνησίας, 19.186 μόρια, γράφοντας στην Φυσική βαθμό 19,4, στην Χημεία 19,5, στην Βιολογία 19,7 και στην Έκθεση 17,7.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το