Τοπικά

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συντηρεί τμήματα του οδικού δικτύου στο Δήμο Νοτίου Πηλίου με 2 εκατομμύρια ευρώ 

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση πίστωσης 2.000.000 ευρώ που οδηγεί στη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Ασφαλτικά Περιοχής Δήμου Νοτίου Πηλίου)».

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας προχωράμε στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Νοτίου Πηλίου που υπέστη σοβαρές ζημιές από τις ισχυρές βροχοπτώσεις του Απριλίου, με αποτέλεσμα ο Δήμος να κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο και επενδύουμε 2 εκατομμύρια ευρώ για να επαναφέρουμε τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια στους δρόμους της περιοχής, με χρήσιμα έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το έργο
Με το παρόν έργο πρόκειται να αποκατασταθούν βλάβες στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας οι οποίες δημιουργήθηκαν μετά από την θεομηνία στην περιοχή του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Συγκεκριμένα θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες α) απόξεση ασφαλτικού οδοστρώματος β) κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης με χρήση κοινής ασφάλτου γ) εργασίες διαγράμμισης. Όλες οι παραπάνω εργασίες θα γίνουν μέσα στα υφιστάμενα όρια της οδού σε σημεία που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία..

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το