Τοπικά

Η παράταξη “Μαζί για το Βόλο” συγχαίρει τη Νίκη για τις επιτυχίες της

Η παράταξη “Μαζί για το Βόλο”  συγχαίρει τη Νίκη για την πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας αλλά και για τη δικαίωση της με την ανάδειξη της ομάδας ως μία εκ των κορυφαίων στη φετινή σαιζόν στην Ελλάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
“Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ως μία εκ των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης μας συμβάλει ουσιαστικά με αυτήν την πρόκρισή της, στην προβολή της πόλης μας, με θετικό πρόσημο, σε όλη την Ελλάδα.
Επιθυμούμε επίσης να καταθέσουμε προς το πρόσωπο σας, τον αμέριστο σεβασμό μας για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες σας και την προσπάθειά σας για την ανάπτυξη του τόπου μας.
Επισημαίνουμε ότι η πόλη μας διαθέτει γερασμένες και ασυντήρητες υποδομές, εκτός φυσικά από το γήπεδο της ΝΕΑΠΟΛΗΣ που ως έδρα του ξενόφερτου συλλόγου απολαμβάνει τις απλόχερες παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής.
Την ίδια στιγμή που το Πανθεσσαλικό Στάδιο με δική σας παρέμβαση, οικονομική και υλική, επισκευάστηκε μετά την καταστροφή που υπέστη κατά την διάρκεια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας πριν από ένα χρόνο.
Ευχόμαστε από καρδιάς νικηφόρο αποτέλεσμα στον Τελικό Κυπέλου Ερασιτεχνών και καλή συνέχεια στις δραστηριότητές σας που έχουν θετικό αποτύπωμα στην καθημερινότητα των πολιτών”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το