Πολιτισμός

Η παράσταση «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» απόψε στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας

Η Lifeworks Productions παρουσιάζει, για 6ο χρόνο ξεκαρδιστικής καταστροφής, τη θεατρική παράσταση του Γιώργου Ηλιόπουλου «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας», που τόσο πολύ αγάπησε το κοινό, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, στις 21.30.
Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύγχρονου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματά του.
Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει τη γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να είναι μαζί της και τη στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα… Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει τον χαμό που δημιούργησε…
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς δημιουργεί στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ηρώα που σε πολλές στιγμές του θα θυμίσει τον εαυτό του καθενός.

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδρίτσου, είναι κινηματογραφικοί. Οι μουσικές επιλογές και το set up της παράστασης έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά, ενώ παράλληλα στο σκηνικό δεσπόζει μια οθόνη που με τις ευφάνταστες προβολές αλληλεπιδρά με τον ήρωα και ενισχύει το κωμικό στοιχείο. Άλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι: Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να ήταν;

Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου, ερμηνεία: Γιώργος Ηλιόπουλος, βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Πολυχρόνη, ηχητική επιμέλεια: Σάββας Κεπέσογλου, ηχοληψία – φώτα – βίντεο: Γιάννης Φώτης, δημόσιες σχέσεις: Άντζυ Νομικού – [email protected], παραγωγή: Ιωάννης Τρουλλινός – LifeWorks Productions.
Προπώληση εισιτηρίων12 ευρώ, ταμείο 14 ευρώ. Σημεία προπώλησης: viva.gr, Viva Spots, Wind.
Καθώς ο πρωταρχικός στόχος είναι η ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το