Αθλητισμός

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου τίμησε τους χορηγούς της παρουσία Λεουτσάκου (photos)

Σε μία μοναδική βραδιά, παρουσία και του προέδρου της Σούπερ Λιγκ 2, κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου τίμησε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, στο εστιατόριο “Αββαείο”, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.
Η εκδήλωση, με παρουσιαστή τον εμβληματικό Γιώργο Μαστρογιάννη, ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του Υπεύθυνου Χορηγιών της ομάδας, Γιώργου Αποστολακόπουλου, και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ,  Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν ορισμένες βραβεύσεις σε κάποιους εκ των ξεχωριστών και μακρόχρονων υποστηρικτών της ομάδας. Συγκεκριμένα, τιμήθηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, η εταιρία “ΕΤΕΚΑ” και ο κ. Σάκης Λυκούρης, η “Κιβωτός” και οι κ.κ. Εύα Καραβοσιάνη και Νεκτάριος Μαρμαράς, η εταιρία “Tellody”, η εταιρία ιματισμού “Macron”, η Γενική Κλινική “Άνασσα”, ο Αγροτικός Παραγωγικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου “Η Δήμητρα” και ο κ. Χρήστος Κίτσιος, η κ. Σπέρη Παπασταματίου, η εταιρία παραγωγής “Techitserious” και τα αδέρφια Τσιντσίνη, ενώ, στο τέλος, μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας δόθηκε και στον Γιώργο Μαστρογιάννη για τη διαχρονική συνεισφορά του στην ομάδα μας, στην βράβευση-έκπληξη που “έκλεισε” την εκδήλωση.
Με την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, με τη διοίκηση της ομάδας, σχετικά με την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και με αυτήν που έρχεται, καθώς, κατά τις τοποθετήσεις τους, και ο Γιώργος Αποστολακόπουλος, και ο Αλέξης  Παπακωνσταντίνου ευχήθηκαν η συνεργασία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με τον κάθε χορηγό – υποστηρικτή της φετινής σεζόν ξεχωριστά, να συνεχιστεί.
Κατά την αποχώρηση των προσκεκλημένων, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου μοίρασε σε όλους αναμνηστικά δώρα, με άπαντες να εύχονται το συγκεκριμένο ραντεβού να καθιερωθεί.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το