Κατηγορίες: Τοπικά

Η ΟΝΝΕΔ για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Με δύο διαφορετικές ανακοινώσεις η ΟΝΝΕΔ Βόλου και η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τα θετικά αποτελέσματα της γαλάζιας παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στη μία ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γιώργος Εμμανουηλίδης και ο γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου Δονάτος Διαμάντης αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ήταν ένας θρίαμβος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

“Η τεράστια άνοδος (ο διπλασιασμός των εκλογικών ποσοστών) είναι γεγονός!
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρίσκεται ξανά στην κορυφή! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τις Δαπίτισσες και τους Δαπίτες που με μεθοδικότητα, σωστή οργάνωση και αγωνιστικότητα πετύχαμε τη μεγάλη μας νίκη.
Η συνεργασία που είχαμε, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γιώργος Εμμανουηλίδης, ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δονάτος Διαμάντης και όλα τα παιδιά ήταν αδιάκοπη, συνεχής αποτελεσματική και νικηφόρα!
Η νίκη αυτή είναι για εμάς το εφαλτήριο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, για ακόμη μεγαλύτερο αγώνα.

Το σύνθημα ΔΑΠ ΔΑΠ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΜΑΖΙΚΗ ηχεί από χθές σε όλο το πανεπιστήμιο!
Η επιτυχία αυτή στέλνει ηχηρό μήνυμα ότι οι όποιες μεθοδεύσεις πέφτουν στο κενό σε εκείνους που δυστυχώς επιχείρησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα ενότητας με παρεμβάσεις και επιθέσεις ανοίκιες, διχαστικές και ανακοινώσεις απαράδεκτες που τις δημοσίευσαν μάλιστα μια μέρα πριν τις εκλογές στα ΜΜΕ.
Οι υγιείς δυνάμεις της παράταξης, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες τις ΔΑΠ-ΝΔΦΚ γύρισαν την πλάτη στους επίδοξους “σωτήρες” της παράταξης, οι οποίοι χωρίς να έχουν την ιδιότητα του φοιτητή προσπάθησαν να αποκτήσουν ρόλο και να παραγοντίσουν…
Διαψεύσαμε όλες τις “κασσάνδρες”, ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια, νικήσαμε και προχωράμε όλοι μαζί για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!”

Την ικανοποίησή της για τη νίκη, μετά από δεκατρία χρόνια, της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκφράζει σε άλλη ανακοίνωση η ΟΝΝΕΔ Βόλου.  “Η αλλαγή που όλοι προσδοκούμε ξεκινάει από τα Πανεπιστήμια” σημειώνει στην ανακοίνωσή της και επισημαίνει:

“Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΒΟΛΟΥ Αλλάζει και…Κερδίζει.
Μετά από πολλά χρόνια, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου είναι πλέον πρώτη στις φοιτητικές εκλογές της πόλης.
Η οργάνωση σε πανελλαδικό επίπεδο εδώ και 30 χρόνια ανέρχεται πρώτη δύναμη στα περισσότερα (αν όχι σε όλα πλέον) ΑΕΙ κ ΤΕΙ της χώρας. Στο Βόλο όμως, τα πράγματα μέχρι πρότινος ήταν λίγο διαφορετικά. Με νέα νοοτροπία, φρέσκες ιδέες και μυαλά, σε συνδυασμό με έμπειρα στελέχη της Νεολαίας, ο μεγαλύτερος φοιτητικός οργανισμός στη χώρα, με συστηματική δουλειά 5-6 μηνών, έκανε την διαφορά και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει μάθει να ζει με…ευθύνες απέναντι στην φοιτητική κοινότητα και σίγουρα αυτό θα πράξει και τώρα.
Εθελοντισμός, πολιτικές και κοινωνικές δράσεις, προτάσεις και λύσεις για την καθημερινότητα του φοιτητή αλλά και με τις πάγιες και χρόνιες θέσεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ξεκινάμε ένα ευχάριστο ταξίδι. Τη στιγμή που για κάποιους μετά το πέρας των φοιτητικών εκλογών τελειώνουν όλα, για …εμάς τώρα ξεκινά η χρονιά!

Η αλλαγή που όλοι προσδοκούμε ξεκινάει από τα Πανεπιστήμια!
Η ΟΝΝΕΔ Βόλου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις δαπίτισσες και τους δαπίτες, στο μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Τσιαγκλιώτη Κωνσταντίνο για την πολύτιμη προσφορά του ώστε το όραμα της νίκης να γίνει πράξη και στο γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Βόλου Χατζή Δημήτριο που παρά τις αντίξοες συνθήκες ήταν στο πλευρό της παράταξης.
Η πρώτη Νίκη ήταν των φοιτητών!”

Share

Πρόσφατα άρθρα

Jimmy Kimmel: Σε τρίτη εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ο 7χρονος γιος του παρουσιαστή

O δημοφιλής κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα…

29 Μαΐου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Εξιτήριο για τον καλλιτέχνη – Με δάκρυα στα μάτια, ευχαριστούσε για τη συμπαράσταση

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε σήμερα εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό…

29 Μαΐου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Με σηκωμένη γροθιά και μήνυμα «Μην τα παρατάς» λίγο πριν το εξιτήριο

Ο Δημήτρης Σταρόβας θα πάρει εξιτήριο σήμερα από το Τζάνειο νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά το…

29 Μαΐου 2024

Ομιλία της Dr Martina Bross στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Τμήμα Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών (ΤΓΔΣ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί στην ομιλία της…

29 Μαΐου 2024

Στα 554εκ.€ ο προϋπολογισμός του Προγράμματος «Θεσσαλία»

«Το Πρόγραμμα «Θεσσαλία» 2021-2027 είναι αναμφισβήτητα ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο στο πλαίσιο της Πολιτικής της…

29 Μαΐου 2024

Ευαισθητοποίηση για τις ευρωεκλογές

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, με αφορμή την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και κυρίως των νέων…

29 Μαΐου 2024