Τοπικά

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, στηρίζει την απεργία της Τετάρτης

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, στηρίζει τον απεργιακό αγώνα  που εκφράζεται με την συγκέντρωση και πορεία την Τετάρτη 16 Ιούνη στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Ζαγοράς τονίζει πως η  κυβέρνηση της ΝΔ όπως και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει κηρύξει πόλεμο μόνο σε μάς τους αγρότες/κτηνοτρόφους αλλά τον έχει κηρύξει και στους εργάτες, τσακίζοντας ένα σωρό εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις. Στους δικούς μας αγώνες δεν είμασταν μόνοι, αλλά είχαμε στο πλευρό μαςτα εργατικά συνδικάτα και σωματεία σε όλες τις κινητοποιήσεις μας, στα μπλόκα, στην μηχανοκίνητη πορεία στην πόλη του Βόλου καθώς επίσης και στις μεγάλες πανελλαδικές κινητοποιήσεις που δώσαμε στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Η πολιτική που υπηρετούν και υπηρέτησαν όλες οι εκάστοτε κυβερνήσεις, συνθλίβει τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος, με την κυβέρνηση της ΝΔ να κάνει την “ανατροπή του αιώνα” φέρνοντας νομοσχέδιο για την κατάργηση του οκταώρου. Χρειάζεται λοιπόν η αγανάκτηση και η οργή μας να μετατραπεί σε κοινή δράση και αγώνα για τα δικαιώματά μας στη ζωή, αφού έχουμε κοινό αντίπαλο αλλά και κοινά συμφέροντα με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Γι’αυτό κι εμείς από τη μεριά μας θα στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα των εργατών, δίνοντας δυναμικό παρόν στις 16 Ιούνη και ώρα 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας. Βαδίζουμε μαζί με τους συμμάχους μας εργαζόμενους στον ίδιο δρόμο του αγώνα, ενώνουμε τις φωνές μας, στέλνουμε μήνυμα διεκδίκησης μιας καλύτερης ζωής. Η κοινή δράση και αλληλεγγύη μεταξύ μας μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τους αγώνες μας και να δώσει την προοπτική ότι μπορούμε και πρέπει να γίνουμε οι ουσιαστικοί ιδιοκτήτες του πλούτου που παράγουμε!!!

Με τον αγώνα μας, με το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, την ενίσχυση της λειτουργίας των Συλλόγων και των Ομοσπονδιών, την συγκρότηση νέων Συλλόγων σε όλη την χώρα, θα τα καταφέρουμε!
Όλοι οι μικρομεσαίοι βιοπαλαιστές αγρότες τις Μαγνησίας στην πορεία την Τετάρτη 16/6/2021 και ώρα 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας στην πόλη του Βόλου, πρέπει να στηρίξουμε τους συμμάχους μας “,

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το