Ελλάδα

Η ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο Βελλίδειο μετά από δέκα χρόνια

Bουλιάζει η αίθουσα του «Βελλίδειου» συνεδριακού κέντρου όπου περισσότεροι από 2.000 μέλη και φίλοι του κόμματος δίνουν το παρών. Εν μέσω αποθέωσης και με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε συνοδευόμενος από τη γυναίκα του Νατάσα Παζαίτη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο Βελλιδείο συνεδριακό Κέντρο όπου αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό τα επόμενα λεπτά
Μπαίνοντας στην αίθουσα πλήθος κόσμου ασπάστηκε τον πρώην πρωθυπουργό.

Δείτε live εικόνα

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα 15λεπτο βίντεο όπου θύμισε τις σημαντικότερες ιστορικές στιγμές και 9 των αρχηγών της παράταξης της ΝΔ.
Μεταξύ άλλων το βίντεο υπενθύμισε τις δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή για το βέτο στο Βουκουρέστι, τις δηλώσεις του για τα μέτρα που πρέπει να πάρει κυβέρνηση το 2009 στην οικονομία, την προφητική δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι η Ελλάδα θα κατέληγε στο ΔΝΤ αν δεν άλλαζε το μείγμα της οικονομικής πολιτικής. Παράλληλα, προβλήθηκαν βίντεο με κορυφαίες στιγμές των Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ευάγγελου Αβέρωφ, Γεώργιου Ράλλη, Κωσταντίνου Μητσοτάκη, Μιλτιάδη Εβερτ, Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Μεϊμαράκη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην αίθουσα βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α. και Β Θεσσαλονίκης ενώ το παρών δίνουν όλες οι τάσεις του κόμματος.
Ο πρώην πρωθυπουργός την ώρα της άφιξής έξω από το «Βελλίδειο».

\

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το