Αθλητισμός

Η Νίκη στην… κάλπη – Διενεργήθηκαν χθες οι εκλογές στον Γ.Σ.Β.

Ομαλά διενεργήθηκαν οι εκλογές στον Γ.Σ.Β «Η Νίκη». Τα μέλη της έπραξαν προσήλθαν χθες στην κάλπη και ψήφισαν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η διαδικασία συνεχιζόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σήμερα.
Σε προεκλογικό… πυρετό βρίσκεται όλη η Ελλάδα, καθώς στις 7 Ιουλίου θα διενεργηθούν οι εθνικές εκλογές. Στο ίδιο μήκος κινήθηκες τις προηγούμενες ημέρες και η Νίκη για λογαριασμό της.
Χθες διενεργήθηκαν οι εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια. Η αλήθεια είναι πως στις αρχές της εβδομάδας η κινητικότητα ήταν μικρή, αλλά μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου, η οποία ήταν η καταληκτική ημερομηνία, κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες.
Ο αριθμός των υποψηφιοτήτων συνολικά φτάνει τις 17 από τους οποίους εκλέγονται οι 15. Μεταξύ αυτών και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Στέργιος Φάτσης, ο οποίος έχει μπροστά του σημαντικά έργα που άρχισαν επί της προηγούμενης θητείας του.

Ο βουλευτής Αλ. Μεϊκόπουλος (αριστερά) και ο πρώην πρόεδρος Κ. Μανιατάκης ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα

Βέβαια υπάρχουν και ηχηρές απουσίες. Οι Πέτρος Παρασκευόπουλος, Βασίλης Βενέτης, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, Άκης Σουγγάρης, Γιώργος Κουτσούκης και Δημήτρης Μιχάλης είναι κάποια από τα ονόματα που βρίσκονται στο προηγούμενο Δ.Σ., αλλά αυτή τη φορά δεν συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες.
Πάντως από τους παραπάνω ο Βασίλης Βενέτης δεν έθεσε ξανά υποψηφιότητα για τον λόγο ότι έχει αναλάβει το έργο στο «Π. Μαγουλάς» που δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο ίδιος θεώρησε πως δεν είναι ηθικό να βρίσκεται ταυτόχρονα και στη διοίκηση του συλλόγου, με συνέπεια να μην είναι πάλι υποψήφιος.

Τα μέλη του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», τα οποία έθεσαν υποψηφιότητα, είναι τα εξής (εκλέγονται οι 15): Θανάσης Ακρίβος (συνταξιούχος ΟΣΕ), Νίκος Βενέτης (ελεύθερος επαγγελματίας), Δημήτρης Ιωαννίδης (ελεύθερος επαγγελματίας), Αντώνης Καπουρνιώτης (ελεύθερος επαγγελματίας), Αγγελική Κατσαλή (ιδιωτικός υπάλληλος), Φωτεινή Κοκκινάκη (μηχανικός), Στέλιος Κολόζος (ιδιωτικός υπάλληλος), Ηρακλής Κοσκινάς (ελεύθερος επαγγελματίας), Κωνσταντίνος Μπηλιούρης (ιδιωτικός υπάλληλος), Σταύρος Ρούσης (πραγματογνώμονας), Γιώργος Τάκης (οικονομολόγος), Δημήτρης Τσιόλκας (ιδιωτικός υπάλληλος), Λάμπρος Τσιώλης (ελεύθερος επαγγελματίας), Στέργιος Φάτσης (δημόσιος υπάλληλος), Απόστολος Χαλκιάς (ιδιωτικός υπάλληλος), Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης (κτηνίατρος) και Δημήτρης Χατζημπύρρος.
Υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή είναι οι Ελένη Νταβλέρη, Αργύρης Χαδούλης και Γιάννης Χαλκιάς.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ήταν ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Blue Club: Δεν έχουμε γίνει Δούρειος Ίππος κανενός
Ανακοίνωση εξέδωσε το Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης», όπου υπογραμμίζει ότι ποτέ δεν έγινε Δούρειος Ίππος για κανέναν επίδοξο παράγοντα που θέλει να ασχοληθεί με τη Νίκη. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Ο σύνδεσμος μας σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του δεν έχει αποτελέσει ποτέ το Δούρειο ίππο κανενός επίδοξου παράγοντα της Νίκης Βόλου. Το Blue Club δεν επιτρέπει σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα του συνδέσμου για προσωπικές και όποιες άλλες σκοπιμότητες, ούτε βάζει πλάτη σε κανέναν για επίλυση προσωπικών του διαφορών.
Οποιαδήποτε άποψη, θέση αλλά και δράση μας ανακοινώνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας μετά από απόφαση των συλλογικών οργάνων του συνδέσμου μας. Οποιαδήποτε άλλη «χρήση» του ονόματος του συνδέσμου μας χωρίς την προηγούμενη έγκριση μας απαγορεύεται.
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους για το ΔΣ της μάνας Νίκης. Στηρίζουμε όσους θέλουν το καλό της Νίκης και ακούγοντας την καρδιά τους θα δώσουν κ την ψυχή τους για αυτό το σύλλογο.
Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο Στέλιο Κολόζο, τον Ηρακλή Κοσκινά και το Λάμπρο Τσιώλη, παιδιά από τα σπλάχνα των οργανωμένων που έχουν ματώσει από την κερκίδα και όχι μόνο και αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν με ενεργό συμμετοχή στα κοινά του Ερασιτέχνη.
ΥΓ: Όλοι κρίνονται από τις προτάσεις, αλλά κυρίως από τα έργα τους…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το