Αθλητισμός

Η Νίκη έχει όλα τα εφόδια προκειμένου να συμμετάσχει στη Φούτμπολ Λιγκ

Η Νίκη διαθέτει όλα τα εφόδια για να συμμετάσχει στην επόμενη Φούτμπολ Λιγκ. Οι διοικούντες την ΠΑΕ φρόντισαν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση ακόμη και για τη Σούπερ Λιγκ 2 κι έτσι η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει ακόμη κι αν το πρωτάθλημα άρχιζε την… Κυριακή, σε αντίθεση με πολλές ομάδες της κατηγορίας.

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για άμεση έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ. Ασφαλώς αυτό αποτελεί την επιθυμία όλων των ομάδων που συμμετέχουν, καθώς λόγω κορωνοϊού τα πράγματα έχουν πάει πολύ πίσω.
Ωστόσο αν δεν υπήρχε η πανδημία, θα ήταν βέβαιο ότι τα πρωταθλήματα θα άρχιζαν άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νίκη αποτελεί τη… μειοψηφία που διαθέτει αδειοδότηση. Αυτό συνέβη γιατί οι άνθρωποί της ενήργησαν έγκαιρα με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να ανεβούν στη Σούπερ Λιγκ 2. Επομένως εξασφάλισαν εδώ και αρκετό καιρό αδειδότηση όχι μόνο για την τρίτη, αλλά και για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και… αύριο να άρχιζε το πρωτάθλημα η Νίκη διαθέτει όλα τα εφόδια για να συμμετάσχει. Ωστόσο το ερώτημα είναι αν τα διαθέτουν και οι υπόλοιπες ομάδες.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ακόμη αναμένεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου εκεί θα φανεί ποιες ΠΑΕ θα πάρουν την πολυπόθητη άδεια και ποιες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Πάντως οι «κυανόλευκοι» δεν ανησυχούν γι’ αυτό, καθώς ήδη έχουν εξασφαλίσει το πολυπόθητο «ναι» της ΕΕΑ.

Έκλεισε τα 49 ο προπονητής της υποδομής Χρ. Κοντοβάς
Τα 49 του χρόνια έκλεισε ο Χρήστος Κοντοβάς. Ο προπονητής της υποδομής ποδοσφαίρου της Νίκης δέχθηκε πολλές ευχές για τα γενέθλιά του τόσο από τους ανθρώπους του συλλόγου, όσο και από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, του οποίου αποτελεί μέλος.
Μάλιστα εκ μέρους των παλαιμάχων, ο πρόεδρός τους, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, έκανε την παρακάτω ανάρτηση αναφερόμενος στα γενέθλια του Χρήστου Κοντοβά. Μάλιστα έκανε ειδική μνεία στο μοναδικό ρεκόρ που κατέχει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, καθώς φόρεσε από δύο φορές τη φανέλα τόσο της Νίκης, όσο και του Ολυμπιακού Βόλου. Το κείμενο έχει ως εξής:

«Στην αθλητική του διαδρομή από το βολιώτικο ποδόσφαιρο ο Χρήστος κατέχει μία πρωτιά, που δύσκολα θα επαναληφθεί από άλλον .Είναι πάρα πολλοί αυτοί που φόρεσαν την φανέλα και των δύο συλλόγων, Νίκης και Ολυμπιακού, αλλά από δύο φορές κανείς.
Συγκεκριμένα ο Χρήστος αφού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Δάφνη, και υπηρετώντας την από το 1985 έως το 1989, το 1990 μεταγράφτηκε στην Νίκη. Για εννιά συναπτά έτη υπερασπίστηκε τη «γαλανόλευκη» εστία με μεγάλη επιτυχία.
Το 2000 μετακομίζει στον συμπολίτη μας Ολυμπιακό, και μένει έως το 2003. Επιστρέφει στην Νίκη το 2003 και το 2006 επανέρχεται στην ομάδα του Βόλου, από όπου τερματίζει το 2008 και την επαγγελματική του καριέρα.
Ο Χρήστος κατέχει δίπλωμα προπονητού με ειδικότητα στους τερματοφύλακες. Σήμερα είναι υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής της Νίκης με μια αξιόλογη προσφορά προς την αγαπημένη μας ομάδα.
Χρήστο, οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές της Νίκης σού ευχόμαστε να έχεις υγεία, να απολαμβάνεις την αγάπη της οικογένειάς σου και να έχεις πολλές, πολλές επιτυχίες στην επαγγελματική σου καριέρα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το