Αθλητισμός

Η Νίκη δεν επιθυμεί διένεξη με κανέναν για το θέμα της αναδιάρθρωσης

Διένεξη με κανέναν δεν επιθυμεί η Νίκη όσον αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ θέλει να βρεθεί μια λύση κοινά αποδεκτή και δεν πρόκειται να εμπλακεί σε καμία σύγκρουση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα εναντίον της ΠΑΕ Νίκη την οποία κατηγόρησαν για αλλαγή στάσης όσον αφορά την αναδιάρθρωση. Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι», παρότι άκουσαν διάφορα, δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε σύγκρουση με κανέναν.
Για παράδειγμα ο γνωστός δημοσιογράφος της Καλαμάτας Σωτήρης Γεωργούντζος εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά των «κυανολεύκων», οι οποίοι όμως δεν σκοπεύουν να δώσουν κάποια συνέχεια στο θέμα.
Πάγια θέση τους είναι η μη εμπλοκή σε οποιαδήποτε διένεξη και η εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για την επόμενη ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ. Ενδεικτική ήταν και η ανάρτηση του υπεύθυνου Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Κώστα Καραγεωργόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
«Η Νίκη Βόλου δεν επιθυμεί και δεν είναι του επιπέδου της να μπει στη διαδικασία δημόσιας αντιπαράθεσης με τον Σωτήρη Γεωργούντζο. Όσα γράφει, τίθενται στην κρίση του ελληνικού φίλαθλου κοινού και, σε καμία περίπτωση, δεν αγγίζουν την ομάδα μας, όπως και όλα όσα λέγονται από ανθρώπους που επιχειρούν να μας βλάψουν επικοινωνιακά τεχνηέντως, στο βωμό μικροσυμφερόντων».
Σχετικά με την προσωπική επίθεση που δέχθηκε απάντησε ως εξής: «Εκτελώ τα εργασιακά καθήκοντά μου, σεβόμενος πάντα τις αξίες που έχω λάβει από τον σύλλογο που αγαπώ: Καθαρός λόγος, φιλαλήθεια και επιχειρηματολογία και δεν προσπάθησα ποτέ να μειώσω κάποιον, βάσει της ηλικίας του ή της τάξης του, ούτε υποστήριξα ποτέ τα λεγόμενά μου, συνδυάζοντάς τα με ευφυολογήματα για φούστες, μπλούζες, σαγιονάρες και κασκόλ».

Τίμησε τον Αγ. Κωνσταντίνο ο Σύνδεσμος Βετεράνων Νίκης
Τον Άγιο Κωνσταντίνο τίμησαν τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νίκης Βόλου. Παράλληλα ο Σύνδεσμος εκφράζει τις θερμότερες ευχές στα μέλη του που είχαν την ονομαστική τους εορτή. Για τον λόγο αυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Την περασμένη Πέμπτη πλήθος πιστών κατέκλυσε τον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία ης πόλης μας, για να παρακολουθήσει την θεία ακολουθία. Οι ευχές που ακούγονταν από όλους τους παρευρισκόμενους ήταν υγεία και μόνο υγεία.
Ο Σύνδεσμος μας στέλνει τις εγκάρδιες ευχές του σε όλους τους εορτάζοντες. Ιδιαίτερα εύχεται στα μέλη του να έχουν υγεία, πολλές χαρές, πολλά χαμόγελα και όπως πάντα να είναι ακόμη πιο κοντά στις κοινές προσπάθειες μας. Ευχές από καρδιάς στους εορτάζοντες Αλεξίου Κ. Γρηγοριάδη Κ. Σταματίου Κ. Ντίνου Κ., Δαμασιώτη Κ., Ζουμπουλιό Κ., Καραγκιόζη Κ., Κουτσοκώστα Κ., Μαρσουβανίδη Κ., Μαύρο Κ., Παπαδόπουλο Κ., Πίνα Κ., Σφέτσο Κ., Γκιούγκη Κ., Κατιανό Κ., Κατσαμπέκη Κ., Κωνσταντέλια Κ., Μίχα Κ., Μοσχονησιώτη Κ., και Παύλου Κ.

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΓΣΒ «Η Νίκη»
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα (25 Μαΐου) ο ΓΣΒ «Η Νίκη» στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του ιστορικού συλλόγου. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση όπου υπογραμμίζουν τα κάτωθι:
«Ο ΓΣΒ «Η Νίκη» με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενος τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη», εθελοντική αιμοδοσία.
Η αιμοδοσία, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου, από τις 09.00 μέχρι τις 13.00, στη φυσική έδρα του συλλόγου, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου στη Ν. Ιωνία. Στη δράση, συμμετέχουν ενεργά, όλα τα τμήματα του Συλλόγου και προτρέπουμε όλους τους φίλους της ομάδας και του συλλόγου, όπως και κάθε πολίτη, σε ενεργό συμμετοχή.
Μένουμε ασφαλείς. Δίνουμε αίμα. Γιατί η Νίκη είναι στο αίμα μας…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το