Τοπικά

Η Νεκρώσιμη Ακολουθία από την Χορωδία των Ιεροψαλτών Βόλου

afisa_nekrosimos_fix

Τους ύμνους της Νεκρώσιμης Ακολουθίας θα αποδώσει επί σκηνής η πολυμελής βυζαντινή χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλατών Βόλου ‘Ιωάννης ο Κουκουζέλης” ενώ θα απαγγείλει ο ηθοποιός Βασίλης Μητσάκης. Την εκδήλωση που θα ρπαγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 7:15μμ., στο Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου διοργανώνει ο σύλλογος “Ο Εσταυρωμένος” στο πλαίσιο των  καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 20 ετών διακονίας και προσφοράς του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο Πρωτ. Θεόδωρος Μπατάκας, Εφημέριος του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Βόλου & Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος».

Θα ακολουθήσει απαγγελία των ύμνων της Νεκρώσιμης Ακολουθίας από τον ηθοποιό Βασίλη Μητσάκη. Στη συνέχεια ο πολυμελής Χορός του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Βόλου “Ιωάννης ο Κουκουζέλης” θα αποδώσει τους βυζαντινούς ύμνους υπό τη διεύθυνση του

Μιχάλη Μελέτης ,Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Βόλου.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό που μπορεί να προσκομίσει προαιρετικά τρόφιμα για την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζει «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το