Κόσμος

Η νεαρή που βγάζει 15 εκατ. ευρώ το χρόνο… διπλώνοντας φακέλους (photos&videos)

fakeloi

Η Σάρα Ντέιβις ανήκει σε αυτή τη γενιά που έχοντας το μεράκι της δημιουργίας, φαντασία και όρεξη για δουλειά δημιουργούν από το τίποτα αυτοκρατορίες εκατομμυρίων.

Το υπέροχο επιχειρηματικό ταξίδι της 31χρονης Αμερικανίδας Σάρα Ντέιβις ξεκίνησε πριν ακριβώς 10 χρόνια, όταν στα 21 της και ενώ σπούδαζε αποφάσισε ένα κενό που η ίδια από προσωπική της εμπειρία διαπίστωσε ότι υπάρχει το μετέτρεψε σε επιχειρηματική ιδέα.

ernveloper4

Τι ήταν αυτό; Οτι… οι φάκελοι έβγαιναν σε συγκεκριμένα μεγέθη και δεν μπορούσαν να καλύψουν τις τυχόν διαφορετικές ανάγκες που προέκυπταν. «Οι απλές ιδέες είναι οι καλύτερες», λέει η ίδια.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το Enveloper, κάτι σαν… οδηγός που βοηθά όλους μόνους τους να φτιάξουν το δικό τους φάκελο, στο μέγεθος που θέλουν, από όποιο υλικό θέλουν.

ernveloper3

Μια άκρως επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα που ξεκίνησε από την κρεβατοκάμαρα της τότε νεαρής Σάρα, χωρίς καθόλου χρήματα και έχει μετεξελιχθεί σε επιχείρηση με 60 άτομα και κέρδη άνω των 15,3 εκατ. ευρώ το χρόνο.

«Είναι ένας μύθος ότι θα πρέπει κανείς να έχει χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσει μια επιχείρηση», λέει τώρα η Σάρα.

Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Σάρα εκτός από επιχειρηματίας είναι και μητέρα. Το 2013 απέκτησε το γιο της και μάλιστα για ένα τρίμηνο αφοσιώθηκε αποκλειστικά σε εκείνον, δεν πήγε ούτε μια μέρα στην επιχείρησή της. «Η δημιουργία οικογένειας είναι ένα μεγάλο όνειρό μας. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω μωρό και να το δώσω σε μια νταντά να το μεγαλώσει. Ημου σίγουρη ότι αν είχα σταθεροποιήσει την επιχείρησή μου θα μπορούσα να γίνω νωρίς μαμά και να ρυθμίζω τα πράγματα και από λίγο πιο… μακριά. Το παν για τις εργαζόμενες μητέρες είναι η ευελιξία. Οι μητέρες που εργάζονται έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν…».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το