Πολιτισμός

Η Νατάσα Μποφίλιου στη “Θ” – «Όμορφο όνειρο ό,τι αφήσαμε ανοιχτό στη συγκίνηση»

Το «Όμορφο όνειρό» τους παρουσιάζουν σήμερα στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στις 21.30 η Νατάσσα Μποφίλιου με τις ερμηνείες της, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος με τα τραγούδια τους. Με αφορμή τη συναυλία η Ν. Μποφίλιου μιλά στη «Θ» για την επικοινωνία της με το κοινό, εξηγεί ποιο είναι το κύριο συστατικό ενός «όμορφου ονείρου», ενώ αφιερώνει αγαπημένους στίχους στους Βολιώτες που θα τραγουδήσουν απόψε μαζί της.

Πόσο απαραίτητες είναι οι καλοκαιρινές συναυλίες στην περιφέρεια της χώρας και για εσάς, αλλά και για το κοινό; Για μας η επαφή μας με τον τόπο και τους ανθρώπους είναι μια βασική προϋπόθεση. Θεωρούσαμε απ’ την αρχή της περιπέτειάς μας με τη μουσική πως το ταξίδι των τραγουδιών μας είναι το σημαντικότερο στοιχείο που θα μας φέρει ουσιαστικά κοντά στον κόσμο και θα βοηθήσει το όραμά μας κάθε φορά να παίρνει σχήμα.

Ένα «όμορφο όνειρο», ειδικά μέσα στις δυσκολίες, ποιο είναι; Όμορφο όνειρο, είναι το κομμάτι μέσα μας που έχουμε αφήσει ακόμη ανοιχτό στη συγκίνηση. Αυτό είναι για μας ένα όμορφο όνειρο, με αυτό ακριβώς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε στις συναυλίες μας αυτές. Ελπίζουμε σε ένα βράδυ που κάποιος για δύο ώρες θα αφεθεί ανοιχτός στα αισθήματα και θα ακούσει μουσική. Αυτό είναι το όμορφο όνειρό μας για φέτος.

Ένας στόχος σας για το άμεσο ή ένα σχέδιο για το απώτερο μέλλον; Προς το παρόν, να παραμείνει η ενέργεια, η διάθεση και η χαρά μας αμείωτη, μέχρι το τέλος της περιοδείας μας και να παρουσιάσουμε σε κάθε στάση τον καλύτερό μας εαυτό. Για τα υπόλοιπα θα ανησυχήσουμε από Οκτώβρη…

Ποιους στίχους θα θέλατε να αφιερώσετε στους Βολιώτες ενόψει της αποψινής συναυλίας σας; Τον στίχο από το τραγούδι που γράφτηκε για το «μπελ ρεβ»: Ένα φιλί για τα παιδιά που περιμένουνε / το όμορφο όνειρο που όλα θα τ’ αλλάξει / Ένα φιλί για όσους νικιούνται μα επιμένουνε / να βρουν στο πλήθος μια ψυχή να τους ταιριάξει». Μετά το «Μπελ Ρεβ», την παράσταση – πρόταση που παρουσιάστηκε τον χειμώνα, ακολουθεί ο κύκλος των καλοκαιρινών συναυλιών, στις οποίες σταθμός είναι και ο Βόλος. Συντελεστές: Μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης πιάνο, Μανώλης Γιαννίκιος τύμπανα, Άρης Ζέρβας τσέλο, Γιώργος Κάστανος κλαρινέτο, τενόρο σαξόφωνο, Λάμπης Κουντουρόγιαννης ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Νίκος Μέρμηγκας μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, Γιώργος Μπουλντής ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο, synth bass. Επιμέλεια προγράμματος Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ενορχηστρώσεις Θέμης Καραμουρατίδης, βοηθός ενορχήστρωση Άρης Ζέρβας, σχεδιασμός και εκτέλεση φωτισμών Περικλής Μαθιέλλης, ηχοληψία Γιάννης Παξεβάνης – Αντώνης Ζαχόπουλος, παραγωγή prospero, www.prospero.com.gr/. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 13 ευρώ, στο ταμείο τη μέρα της συναυλίας τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ, φοιτητικά – ανέργων – πολυτέκνων 13 ευρώ, παιδιά 6 έως 10 ετών 7 ευρώ, παιδιά κάτω των 6 ετών δωρεάν. Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr, καταστήματα Public, τηλεφωνικά: 210 7234567.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το