Τοπικά

Η Νάνσυ Καπούλα επανεξελέγη πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκαν αργά τη νύχτα οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών. Η Νάνσυ Καπούλα, που ήταν και η μοναδική υποψήφια για την προεδρία, επανεξελέγη πρόεδρος με 32 ψήφους, καθώς εκτός από την παράταξή της (23 ψήφοι) ψηφίστηκε επίσης από την παράταξη του Κ. Καραγιάννη (8 ψήφοι), ενώ έλαβε και μια ψήφο από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Συνολικά, για τη Διοικούσα Επιτροπή ψήφισαν 42 άτομα και 5 απείχαν από την ψηφοφορία.
Αντιπρόεδρος εξελέγη, επίσης με 32 ψήφους, ο κ. Δογκάκης, και γραμματέας η Δώρα Παπάζογλου με 31 ψήφους.

Η Διοικούσα 

Συγκεκριμένα από τα 47 εκλεγμένα μέλη της Αντιπροσωπείας ψήφισαν και τα 47 για την εκλογή της εννεαμελούς Διοικούσας Επιτροπής, που αποτελείται από τους: Νάνσυ Καπούλα, Πρόεδρο, Ανδρέα Δογκάκη, Αντιπρόεδρο, Θεοδώρα Παπάζογλου, Γενική Γραμματέα και μέλη τους κ.κ. Γιώργο Αποστολέρη (Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών), Κώστα Γαργάλα (Αυτόνομη Παρέμβαση Μηχανικών Μαγνησίας), Γιώργο Θέμελη (Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών), Άγγελο Ματζίρη (Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών), Κώστα Καραγιάννη (Νέα Δυναμική Μηχανικών Μαγνησίας, Ένωση Δυνάμεων για το ΤΕΕ Μαγνησίας) και Ματίνα Πρίγκου (Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών).

Διαδικασίες

Για τη θέση του Προέδρου της Δ.Ε. υποψήφια ήταν η κ. Νάνσυ Καπούλα η οποία έλαβε σε σύνολο 42 ψηφισάντων, 32 ψήφους, ενώ βρέθηκαν στην κάλπη εννέα λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου της Δ.Ε. υποψήφιος ήταν ο κ. Ανδρέας Δογκάκης, σε σύνολο 42 ψηφισάντων, 32 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν εννέα λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Για τη θέση της Γενικής Γραμματέως της Δ.Ε. υποψήφια ήταν ο κ. Θεοδώρα Παπάζογλου, η οποία έλαβε σε σύνολο 42 ψηφισάντων, 31 ψήφους, ενώ βρέθηκαν στην κάλπη 11 λευκά ψηφοδέλτια.

 

Η Εφη Αντωνίου πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ – Οι συνεργασίες και οι σταυροδοσίες

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το