Πολιτισμός

Η Μελίνα Κανά στο Lab Art

Η Μελίνα Κανά στο Lab Art στον Βόλο το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Μαζί της ο Αλέξανδρος Κτιστάκης και ο Γιάννης Λίταινας. Η Μελίνα Κανά, μετά την καλοκαιρινή περιοδεία της – με πάνω από 30 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα – παρέα με τον μοναδικό Αλέξανδρο Κτιστάκη έρχεται στον Βόλο στο Lab Art.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια υπόσχεται, με συνοδοιπόρους τον νεαρό τραγουδοποιό από τη Λάρισα, Αλέξανδρο Κτιστάκη – συνοδοιπόρο του Θανάση Παπακωνσταντίνου- και τον επίσης Λαρισαίο τραγουδιστή, Γιάννη Λίταινα, να μας οδηγήσει και πάλι σε έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά και αερικά, με σαλαμάνδρες και αφρισμένες μπύρες. Σε έναν κόσμο που «αξίζει» και έχει «Σπίθα», όπως η νέα της δισκογραφική δουλειά σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.
Στις αποσκευές της φέρνει ακόμα τραγούδια – σταθμούς από τις συνεργασίες της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα, μαζί με την ήδη αγαπημένη «Παλιά Πληγή» του «Σασμού» και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας της, παρέα με κλασικά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου.

Μαζί τους οι μουσικοί: o Γιώργος Παχής στο μπουζούκι και στο λαούτο, o Ευάγγελος Τσιμπλάκης στα κρουστά, o Κωνσταντίνος Σηφάκης στο μπάσο, o Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί, o Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και στις ενορχηστρώσεις.
Οργάνωση Παραγωγής: Solar Productions.
Προσέλευση: 21:00 – ώρα έναρξης: 22:00.
Lab Art: Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Ζάχου & Βότση, Βόλος.
Προπώληση: 13 ευρώ, ταμείο: 15 ευρώ.
Σημεία Προπώλησης:
– Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market.
– Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος
– Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη
[email protected]
Πληροφορίες / κρατήσεις: 6934108666. Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 22:00.
facebook event : https://www.facebook.com/events/1107805259936403.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το