Τοπικά

« Η μείωση της φορολογίας εφαλτήριο για την ανάπτυξη» – Ημερίδα από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει ημερίδα για όλους τους  εμπόρους και επαγγελματίες με θέμα: « Η μείωση της φορολογίας και πως αυτή θα αποτελέσει εφαλτήριο για την ανάπτυξη», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 κι ώρα 18:30 στην αίθουσα του Park Hotel (Δεληγιώργη 2, Βόλος). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Κεντρικός ομιλητής, ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης. Στο μεταξύ, ο  Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, προκειμένου να εξασφαλίσει περισσότερα προνόμια για τα μέλη του  προσφέρει τη δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης σε προνομικές τιμές και προτίθεται να συνάψει συνεργασία με ασφαλιστική εταιρεία, η οποία θα παρέχει ιατρική περίθaλψη και συνεργασία με ιατρούς και κλινικές, ασφαλιστήριο αυτοκινήτου και ασφαλιστήριο επαγγελματικής στέγης.
Έχει ήδη αποστείλει επιστολές προς ασφαλιστικές εταιρείες να καταθέσουν προτάσεις ασφαλιστικής κάλυψης εντός δεκαπέντε  ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστολής.
Για αποφυγή προβλημάτων παρατείνεται η προσθεμία έως Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 κι ώρα 14:00 , όπου πέραν των ασφαλιστικών εταιρειών, όσοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν προτάσεις παροχής ασφαλιστικής κάλυψης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο email: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το