Κόσμος

Η Μέγκαν απάντησε για το εμπάργκο από τη βασιλική σύσκεψη: «Δεν με απέκλεισε κανείς»

Το πρωί της Δευτέρας (13/1), ο δούκας του Σάσεξ έφτασε στο κτήμα Σάντριγκαμ, στο Νόρφολκ, περίπου 177 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Kensington Palace, για να συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πατέρα του Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, προκειμένου να βρουν μία κοινή λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες.

Λεπτομέρειες για όσα έγιναν στην οικογενειακή σύσκεψη, αποκάλυψε η «Daily Mail», που τονίζει πως σε αυτή δεν συμμετείχε, τελικά, η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας, κατά τη διάρκεια της οικογενειακής σύσκεψης αποφασίστηκε να μην συμμετέχει τελικά σε αυτήν η Μέγκαν Μαρκλ μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς φοβούνταν πως μπορεί να υπάρξει με κάποιον τρόπο διαρροή των συζητήσεων.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού στο παλάτι του Κένσινγκτον απέρριψε τις φήμες ότι απέκλεισαν τη Μέγκαν από τη βασιλική διάσκεψη, αναφέροντας ότι «οι Σάσεξ αποφάσισαν από μόνοι τους ότι δεν ήταν απαραίτητο για τη Μέγκαν να ενταχθεί στις συνομιλίες».

Το συμβούλιο κράτησε συνολικά δύο ώρες και έγινε σε ήρεμους τόνους, με τη βασιλική οικογένεια να συμφωνεί πως θα χρειαστεί μια μεταβατική περίοδος ώστε να αποκοπούν οριστικά από τα καθήκοντά τους ως βασιλικοί, οι Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Ελισάβετ έδωσε εντολή να λυθούν τις επόμενες μέρες οι όποιες εκκρεμότητες από τους βοηθούς της, ενώ φέρεται να έδωσε έμφαση στο θέμα του brand «Sussex Royal» και κανόνες που θέλει να μπουν γύρω από διαφημιστικές δραστηριότητες. «Θα υπάρχουν αυστηρές οδηγίες για τα brand.

Κανείς δεν θέλει να δει το όνομα σε κουτί μαργαρίνης για παράδειγμα» αποκάλυψε πηγή από το Μπάκιγχαμ. Μετά το τέλος του συμβουλίου, οι τρεις άντρες αποχώρησαν με διαφορετικά αμάξια.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το