Τοπικά

Η Λυκειακή Επιτροπή Εξετάσεων του 1ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών

Η Λυκειακή Επιτροπή Εξετάσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας ενημερώνει τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2020 που πρόκειται να εξεταστούν στο σχολείο, καθώς και τις οικογένειές τους, ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.
Ειδικά για την πρώτη μέρα των εξετάσεων (Τρίτη 16/6/2020) οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο Εξεταστικό Κέντρο, το αργότερο μέχρι τις 07:40, ώστε να τοποθετηθούν στις αίθουσες και να γίνει έγκαιρα η πρώτη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με την αντίστοιχη εγκύκλιο, ότι οι υποψήφιοι:
• Προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλέ), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.
• Γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου, όμως για λόγους ασφαλείας, να προσκομίζουν κι ένα δεύτερο στοιχείο ταυτότητας (Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο).
• Επίσης, κατά την είσοδό τους στην αίθουσα εξέτασης, δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.
Η προσέλευση στο σχολείο γίνεται με την αστική γραμμή 2 (προέκταση) η οποία θα τερματίζει στην είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος κατά τις ώρες άφιξης των υποψηφίων.
Η Λυκειακή Επιτροπή Εξετάσεων θυμίζει τέλος, ότι το σχολικό κυλικείο παραμένει κλειστό και κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων οπότε οι μαθητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους νερό ή αναψυκτικό (τα οποία επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της εξέτασης). Εύχεται επίσης καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το