Τοπικά

«Η κυβέρνηση παίρνει δέκα από τον κόσμο και μοιράζει ένα» τόνισε από τον Βόλο η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Στον Βόλο βρέθηκε χθες η βουλευτής Β’ Αθηνών και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία ήταν επίσημη προσκεκλημένη σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ Βόλου που πραγματοποιήθηκε στο «Γκάζι».
Η κ. Ασημακόπουλου εξέφρασε την ελπίδα «να έχουμε πολύ σύντομα πολιτικές εξελίξεις, ώστε να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση. Έχουμε ήδη μπει σε προεκλογική περίοδο και μόνο ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι κυβερνά 100 μέρες. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι έχουμε οκτώ χρόνια μνημόνια και τα μισά τα κυβερνά ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ό,τι και να δώσουν και να μοιράσουν, ο κόσμος ξέρει, ποιος έχει κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στον τόπο».

Μάλιστα για το πακέτο παροχών της κυβέρνησης, όπως επιστροφή αναδρομικών, κοινωνικό μέρισμα, η κ. Ασημακοπούλου τόνισε πως «είμαστε σοβαρή αντιπολίτευση. Ό,τι καλό μπορεί να γίνει για τον κόσμο, ας γίνει. Και θυμίζουμε πως αυτοί που τώρα μοιράζουν κοινωνικό μέρισμα, έκαναν λόγο για ψίχουλα, όταν ο κ. Σαμαράς έδινε και αυτός μέρισμα στον κόσμο. Η πραγματικότητα είναι πως το υπερπλεόνασμα προέρχεται από τον στραγγαλισμό της μεσαίας τάξης και της επιχειρηματικότητας μέσα από την υπερφορολόγηση, την απουσία εκτέλεσης δημοσίων έργων και την κήρυξη εσωτερικής στάσης πληρωμών. Με αυτά τα μέτρα παίρνουν δέκα από τον κόσμο και μοιράζουν ένα».

Για τους νέους η βουλευτής είπε ότι «με την ΝΔ θα δημιουργηθεί μια Ελλάδα, όπου οι νέοι θα έχουν δικαίωμα να ζήσουν και να δημιουργήσουν, να κάνουν οικογένειες και να βρουν εργασία. Εμείς είμαστε με αυτούς που ξυπνούν νωρίς το πρωί για να πάνε στην δουλειά τους, με τους νοικοκυραίους και με τους ανθρώπους που θέλουν να γυρίσουν στην Ελλάδα και να βρουν εδώ εργασία.
Από την πλευρά του ο βουλευτής κ. Χ. Μπουκώρος τόνισε πως η κ. Ασημακοπούλου ασκεί αντιπολίτευση με μαχητικότητα, υπευθυνότητα και σοβαρότητα.
Η κ. Ασημακοπούλου ακούγεται ως ένα από τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τη λίστα της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ανασχηματισμός: Χρυσοχοΐδης στο Προστασίας του Πολίτη, Δόμνα Μιχαηλίδου στο Εργασίας -Οι αλλαγές

Τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, δηλαδή τον μίνι ανασχηματισμό, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.…

3 Ιανουαρίου 2024

Αίτημα των αστυνομικών για ονοματοδοσία οδού σε «Γεώργιος Λυγγερίδης»

Την ονοματοδοσία δρόμου σε οδό «Υπαρχιφύλακα Γεωργίου Λυγγερίδη» προτείνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. «Σε…

3 Ιανουαρίου 2024

Live οι ανακοινώσεις για τον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Σε εξέλιξη οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Live η ενημέρωση από τον…

3 Ιανουαρίου 2024

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα – Τι ισχύει και τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές

Για πρώτη χρονιά επιδοτούνται και οι πολίτες που θα καταναλώσουν ηλεκτρικό ρεύμα προκειμένου να ζεσταθούν!…

3 Ιανουαρίου 2024

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας – Επίθεση 15 ατόμων σε ανήλικους αφού τους ρώτησαν «τι ομάδα είναι»

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (03/01) στο Περιστέρι, όταν δύο…

3 Ιανουαρίου 2024

TI EINAI H MOYΣIKH;

του Λεωνίδα Kανάρη (Συνθέτη, Κιθαριστή, Καθηγητή Μουσικής) Β’ μέρος H επιστημονική έρευνα H αγαπημένη μουσική…

3 Ιανουαρίου 2024