Κόσμος

Η κόρη του εξαφανίστηκε το 1981 – Την ψάχνει μέχρι σήμερα

H Κατρίς Λι εξαφανίστηκε το 1981, σε ηλικία δύο ετών, μέσα από ένα κατάστημα στη Γερμανία. Μπορεί να έχουν περάσει 38 χρόνια από τότε, όμως ο πατέρας της, ο οποίος τότε υπηρετούσε στον Βρετανικό στρατό.
Η υπόθεση ήρθε και πάλι στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες, καθώς απελευθερώθηκε ένας πρώην στρατιωτικός, ο οποίος είχε συλληφθεί για την εξαφάνιση του παιδιού.

Εκπρόσωπος των Αρχών ανέφερε: «Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος και η Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία θα ενημερώνει την οικογένεια της Λι». Από την πλευρά του, κάνοντας δηλώσεις στη Daily Mail, ο πατέρας της Κατρίς, Ρίτσαρντ Λι, σημείωσε: Έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να μη χάνω τις ελπίδες μου. Εξελίξεις σαν τις σημερινές δεν μπορούν να βοηθήσουν, αλλά ελπίζω ότι αυτό θα οδηγήσει σε κάποιες απαντήσεις. Δεν πρέπει να κάνουμε υποθέσεις για το άτομο που συνελήφθη, όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθούν ένοχοι και πρέπει να το τηρήσουμε αυτό όλοι».

«Ποτέ δεν πίστευα ότι η Κατρίς είναι νεκρή. Αν δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανή και κάπου εκεί έξω στον κόσμο, δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τόσο πολύ σε αυτή την απεγνωσμένη αναζήτηση», συμπλήρωσε ο πατέρας της Κατρίς.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το