Πολιτισμός

Η κωμωδία «Πασταφλώρα αγάπη μου» από τη θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες της θεατρικής ομάδας ΠΑΓΑΣκήνιο του Σταμάτη Παγασαίου με την κλασική θεότρελη κωμωδία «Πασταφλώρα αγάπη μου». Πρόκειται για τη γνωστή και αγαπημένη ταινία «Μια τρελή-τρελή οικογένεια» των Τσιφόρου – Βασιλειάδη, που όλοι αγαπήσαμε στον ελληνικό κινηματογράφο με τους αξέχαστους Καρέζη – Αλεξανδράκη – Αρώνη.
Την κωμωδία διασκεύασε και σκηνοθέτησε για το θέατρο ο Σταμάτης Παγασαίος, σεβόμενος απόλυτα το κλασικό αυτό αριστούργημα. Και ετοιμάζεται να σκορπίσει μοναδικές στιγμές γέλιου το φετινό καλοκαίρι. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου (κορωνοϊού επιτρέποντος) και θα ακολουθήσει περιοδεία σε Δήμους της Μαγνησίας, σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής όπως πάντα.

Οι πρόβες συνεχίζονται εντατικά με στόχο να χαρίσουν 2 ώρες ξενοιασιάς και γέλιου. Η παράσταση θα ήταν αδύνατο να προετοιμαστεί και να πραγματοποιηθεί χωρίς τη σημαντική και πολύτιμη υποστήριξη του Πορφυρογένειου Ιδρύματος στην Αγριά, που αγκάλιασε την προσπάθεια και φιλοξενεί στους χώρους του τις πρόβες της ομάδας. Η σκηνοθεσία και η διασκευή του έργου έγινε από τον Σταμάτη Παγασαίο. Το σκηνικό επιμελήθηκε ο Μιχάλης Φυγετάκης. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Μιχάλης Φυγετάκης, Νίκη Μανιάκη, Γλύκα Δούκα, Αλεξάνδρα Αδαμοπούλου, Γιώργος Μαστροκώστας, Ανθούλα Βαργιάμη, Εριφύλλη Κρανά, Γιώργος Ραΐδης, Αποστόλος Βαλατσός, Άννα Ποθάκη, Κατερίνα Ρεφενέ. Συμμετέχει και ο Σταμάτης Παγασαίος στον ρόλο του Μίκη. «Πασταφλώρα αγάπη μου» για ξεκαρδιστικές δροσερές νύχτες το φετινό καλοκαίρι στην περιφέρεια της Μαγνησίας. Περισσότερες πληροφορίες στο mail: [email protected] και στο τηλέφωνο 6932154070.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το