Πολιτισμός

Η κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» απόψε στον Βόλο

Η απόλυτη κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», που επί σειρά ετών έσπασε ταμεία στην Αθήνα και την περιφέρεια, που αγαπήθηκε όσο λίγες και απέκτησε φανατικό κοινό, η παράσταση που δεν χρειάζεται συστάσεις, ξανά το καλοκαίρι σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με μία στάση για δύο παραστάσεις στον Βόλο, σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου, στο Cine «Εξωραϊστική», στις 20.45 και στις 22.30.

Για όσους ξέρουν, για όσους θέλουν να θυμηθούν και για όσους θέλουν να μάθουν.
Ένας κουφός. Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή τη μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο…
Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Τη διεκδικούν και οι τρεις, αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;
Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό ινδικό μύθο για την υπομονή και τη μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.
Συντελεστές: Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης, σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας, βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Ζώης, σκηνογράφος: Νατάσσα Παπαστεργίου, ενδυματολόγος: Κατερίνα Ανδρικοπούλου, φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης, φωτογράφος: Γιώργος Καλφαμανώλης. Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης, Μυριέλλα Κουρεντή.
Τιμές εισιτηρίων: 17 ευρώ, 13 ευρώ (παιδικό, φοιτητικό, ανεργίας), προπώληση 13 ευρώ. Ώρα έναρξης: 20.45 και 22.30. Διάρκεια: 1 ώρα και 50 λεπτά. Προπώληση στο viva.gr/, Κεχαΐδης-Μουσική, Ήχος, Φωτισμός, 28ης Οκτωβρίου 118Α & Δον Δαλεζίου, Καπνοπωλείον «Γνήσιον», Σ. Σπυρίδη 96 & Γαλλίας, ταμεία Cine «Εξωραϊστική».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το