Τοπικά

Η Κατερίνα Παπανάτσιου για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Σε δήλωσή της για τη σημερινή επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Παπανάτσιου επισημαίνει τα ακόλουθα:

Η σκέψη μας σήμερα βρίσκεται στους χιλιάδες αγωνιστές και αγωνίστριες που πάλεψαν και θυσίασαν ακόμη και τη ζωή τους στη μάχη για τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού μας και την αντίσταση στη χούντα των συνταγματαρχών.

Η σημερινή συγκυρία, όπου σκηνές άγριων ξυλοδαρμών διαδηλωτών και διάλυσης ειρηνικών συγκεντρώσεων κατακλύζουν τις οθόνες μας, όπου η αντιμετώπιση της κρίσης της Πανδημίας εγείρει ερωτήματα για την προστασία της προσωπικής μας ελευθερίας και κάνει επίκαιρη όσο ποτέ την ανάγκη για ένα προνοιακό κράτος δικαίου, όπου κατατρατηγούνται βασικές αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, καταδεικνύει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι αγώνας των θυμάτων της χούντας παραμένει επίκαιρος και αποτελεί ρητή εντολή προς όλους μας για την συνεχή υπεράσπιση των κοινωνικών, εργασιακών και συνταγματικών δικαιωμάτων μας.

Οφείλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ζωντανή και συμμετοχική Δημοκρατία με αίσθημα δικαιοσύνης για όλους τους πολίτες

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το