Θ Plus

Η ιστορία του μαθητή που έγινε viral – Πήγε στην αποφοίτηση με τα πόδια και του πήραν δώρο αυτοκίνητο

Η αποφοίτηση στα σχολεία των ΗΠΑ είναι μια σπουδαία ημέρα για τους μαθητές, οι οποίοι θέλουν να κάνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση.
Ο Κόρει Πάτρικ κατάφερε να γίνει viral, κατά την ημέρα της αποφοίτησής του, καθώς σε αντίθεση με τους περισσότερους συμμαθητές του πήγε στην τελετή με το λεωφορείο.
Η οδηγός του λεωφορείου τον τράβηξε φωτογραφία και αυτή μοιράστηκε από χιλιάδες χρήστες των social media.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κόρει χρησιμοποιούσε τη συγκοινωνία για να πάει στο σχολείο του, καθώς η οικογένειά του δεν έχει αυτοκίνητο.
Μιλώντας στο WBRC τη μητέρα του, η Φελίσια Γουάιτ μίλησε ιδιαίτερα για τον γιο της και την αφοσίωσή του στα μαθήματα.
«Είναι πολύ ήσυχος, συνεσταλμένος και ταπεινός, ωστόσο, μερικές φορές είναι ξεροκέφαλος. Είναι πολύ υπάκουο παιδί και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν», δηλώνει.
«Ο Κόρει σηκωνόταν στις 04:30 το πρωί και έπρεπε να βρίσκεται στη στάση στις 05:41, τον τελευταίο χρόνο», προσθέτει μεταξύ άλλων.

Η ιστορία του Κόρει συγκίνησε αρκετούς στην τοπική κοινωνία και είχε ως αποτέλεσα ο Ricky Smiley, DJ για το ραδιόφωνο του Μπέρμιγχαμ 95,7 Jamz, να αγοράσει στην οικογένεια του Κόρει ένα αυτοκίνητο.
«Ο Κόρει αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Η αποφασιστικότητά του για την επιτυχία πρέπει να επαινεθεί και να αναγνωριστεί. Ο Κόρει μας διδάσκει ένα μεγάλο μάθημα σχετικά με την αντοχή και το πώς πρέπει να προχωρούμε στις περιστάσεις», ανέφερε σε δήλωσή του ο Smiley.

View this post on Instagram

We did it!! We gave Corey Patrick a car of his own!!!!

A post shared by Rickey Smiley (@rickeysmileyofficial) on

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το