Πολιτισμός

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ

unnamed (1)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και κεντρικό μήνυμα «Το στίγμα μας είναι η ένταξη», το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ πραγματοποιεί μουσική συναυλία την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 09:30 μ.μ. στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», με τη Γιώτα Νέγκα και το Θέμη Καραμουρατίδη.

Σε πείσμα των καιρών και παρά τη συρρίκνωση των υπηρεσιών υγείας σε οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να αγωνίζονται , χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών τους, για την ένταξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται υποστήριξη για να ξεφύγουν από εξαρτητικές συμπεριφορές.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα γίνουν συνοδοιπόροι σ΄αυτή την προσπάθεια μεταφέροντας και στο Βόλο την πολύ επιτυχημένη τους παράσταση με τίτλο «Καινούργιο Φιλί».

Ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα του χειμώνα που πέρασε, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές όπου κι αν παρουσιάστηκε. Κατέκτησε από την έναρξή του το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε μία παράσταση όπου το παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

Από τη μία λοιπόν η Γιώτα Νέγκα: η σπουδαία λαϊκή φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα. Και από την άλλη, ο Θέμης Καραμουρατίδης: ο “μικρός” (λόγω του νεαρού της ηλικίας) και μεγάλος ήδη στις καρδιές του κοινού, αλλά και τις συνειδήσεις των ομότεχνών του, συνθέτης.

Οι δυο τους παρουσιάζουν στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει.

Τη συναυλία πλαισιώνουν οι μουσικοί:

Σωτήρης Καστάνης- Κιθάρες

Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι, μαντολίνο,κιθάρες

Φοίβος Κουντουράκης – τύμπανα

Γιώργος Μπουλντής – μπάσο
Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

To Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη παραχωρήθηκε δωρεάν από τον ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Χορηγοί επικοινωνίας της συναυλίας είναι τα περισσότερα από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Δίαυλος και στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο Βόλο.

Η συναυλία διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων των Θεραπευτικών Προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ & ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 €

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ:

  • Ξεκίνησε ως μονάδα εφήβων το 2003 στο Βόλο και σταδιακά εξελίχθηκε σε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών έγκαιρης παρέμβασης και απεξάρτησης απαντώντας σε αιτήματα και ανάγκες όλης της Θεσσαλίας.

  • Αποδέκτες των υπηρεσιών του είναι έφηβοι αλλά και ενήλικες που παρουσιάζουν συμπεριφορές υψηλού κινδύνου ή βρίσκονται σε κάποιο στάδιο πειραματισμού , χρήσης ή εξάρτησης από ουσίες.

  • Η παρέμβαση είναι ψυχοκοινωνικής κατεύθυνσης , με ευέλικτα θεραπευτικά συμβόλαια , προσαρμοσμένο στις ανάγκες , τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των ανθρώπων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το