Τοπικά

Η Fraport παραχώρησε κοντέϊνερ στον Δήμο Σκιάθου για την εξέταση ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού

Μετά από αίτημα της δημοτικής αρχής Σκιάθου προς τη διοίκηση της Fraport-Ελλάς, παραχωρήθηκε κοντέινερ στο για την εξέταση ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού. Το κοντέινερ τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Σκιάθου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, για την εγκατάσταση του κοντέϊνερ καθοριστική ήταν η συμβολή των αντιδημάρχων Γιάννη Γιαννίτση και Γιάννη Τσανάκα, καθώς και των συνεργείων καθαριότητας και τεχνικής υπηρεσίας.


“Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Παπάζογλου CCM της Fraport-Ελλάς και τον Στέφανο Λαμπρόπουλο Διευθυντή του αεροδρομίου της Σκιάθου για την παραχώρηση του κοντέινερ, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Γιάννη Ριζοδήμο για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη συνεργασία, τα συνεργεία του Δήμου, τους Βαλάντη Μιτζέλο, Άλκη Γκαβόπουλο, Τάσο Μαρκετανή για την εθελοντική εργασία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.


Σύμφωνα με τον ίδιο, η δημοτική αρχή Σκιάθου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τη Δημόσια Υγεία, στοχεύοντας στην αποτροπή μετάδοσης του ιού εφαρμόζει ένα μεθοδικό και συντονισμένο σχέδιο για την προστασία των πολιτών. Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι προληπτικά και σε συνάρτηση, πάντα, με τις οδηγίες της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας. “Τούτες τις ώρες, είναι απολύτως αναγκαίο να τηρήσουμε όλοι υπεύθυνη στάση, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, το κοινωνικό σύνολο. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε – προστατευόμαστε! Μένουμε σπίτι!”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το