Τοπικά

Η Φράνσις και άλλα τρία σκυλάκια βρήκαν μόνιμο σπίτι στην Ημέρα Υιοθεσίας της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 το απόγευμα η φετινή ημέρα υιοθεσίας που διοργανώθηκε από την Φιλοζωική Ομάδα Βόλου στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11 το πρωί ενώ στον χώρο υπήρχε και Bazaar με χειροποίητες κατασκευές προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Φιλοζωικής.  Τέσσερα σκυλάκια βρήκαν μόνιμο σπίτι και τα μέλη της Φιλοζωικής δηλώνουν ευχαριστημένα από την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

“Ξεκινήσαμε σήμερα από τις 11 το πρωί την ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων σε συνεργασία με το Δημοτικό κυνοκομείο. Υιοθετήθηκε ένα ζώο από το κυνοκομείο, τρία από τη Φιλοζωική Ομάδα και  ένα ακόμα αναμένεται από εβδομάδα να υιοθετηθεί.  Αρκετός κόσμος μας επισκέφθηκε καθώς υπήρχε και bazaar.  Είχαμε πολλή υποστήριξη από τους συμπολίτες μας” δήλωσε το μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου Mάγδα Σουσουρή.

Η κ. Σουσουρή ανέφερε επίσης πως είναι ιδιαίτερα συγκινημένη καθώς υιοθετήθηκε η μόλις 6 μηνών Φράνσις.
“Κοινοποιήθηκε πάρα πολύ στο ίντερνετ και στη σελίδα μας. Πρόκειται για το σκυλάκι που είχαν βρει Γάλλοι, για αυτό την ονομάσαμε και Φράνσις.  Οι Γάλλοι ήταν τουρίστες και την βρήκαν στα Λεχώνια τραυματισμένη από αυτοκίνητο.  Έχει κάνει δύο χειρουργεία και φυσικοθεραπείες”, πρόσθεσε.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το