Οικονομία

Η Fiat αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της Jeep στην Ελλάδα

Μετά από πολλά χρόνια στη θέση του αντιπροσώπου της Jeep και έχοντας πρακτικά ταυτιστεί με τη μάρκα, o όμιλος Συγγελίδη τερματίζει τη συνεργασία του με τη Fiat Chrysler Automobiles (FCA) – κάτι που σημαίνει ότι η αντιπροσωπεία περνάει στα χέρια της ιταλικής εταιρίας, η οποία έχει εξαγοράσει τον όμιλο Chrysler-Jeep.

Το γεγονός ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε την 1η Απριλίου ήταν καθαρά συμπτωματικό και η είδηση δημοσιεύεται μετά από επικοινωνία που είχαμε με κύκλους της FCA χώρα μας. Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά από πολυετή επιτυχημένη συνεργασία στην Ελληνική αγορά, η FCA και ο Όμιλος Συγγελίδη, συμφώνησαν να τερματίσουν τις κοινές τους δραστηριότητες, όσον αφορά στην εισαγωγή της μάρκας Jeep στην Ελλάδα, όσο και σε σχέση με τη διανομή των μαρκών Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar στην Ελλάδα.

Από τις 15 Απριλίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της μάρκας Jeep θα πωλούνται και εξυπηρετούνται από διανομείς οι οποίοι θα υπάγονται απευθείας στην FCA Greece, όπως συμβαίνει ήδη για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar.

Η FCA θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Όμιλο Συγγελίδη, τον επί πολλά έτη συνεργάτη της στην Ελλάδα, για την συμβολή του στην σφαιρική ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μαρκών της FCA στην Ελληνική αγορά και εύχεται στον Όμιλο Συγγελίδη κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες.
Ο Όμιλος Συγγελίδη ευχαριστεί την FCA και εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το