Κόσμος

Η «εξομολόγηση» Ράμα για την κατάσταση της υγείας του (video)

Με ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o πρωθυπουργός της Αλβανίας,Έντι Ράμα, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Βερολίνο και πλέον βρίσκεται στα Τίρανα.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «στημένη» από πολιτικούς του αντιπάλους την εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Γερμανίας που μάλιστα έγινε με το όνομα «Μουσταφά Ράμα». Την είδηση για την περιπέτεια της υγείας του είχαν αναπαράγει πολλά αλβανικά ΜΜΕ.

GËZUAR DHE SHIHEMI NESËR😁

Publiée par Edi Rama sur Vendredi 22 mars 2019

Τι αναφέρει στο Facebook αναλυτικά ο Αλβανός πρωθυπουργός
«Όπως βλέπετε, είμαι καλά, βρίσκονται στο γραφείο μου στα Τίρανα, όχι σε νοσοκομείο του Βερολίνου. Πέρασα εχθές από το Βερολίνο, μετά από διήμερη παραμονή στο Παρίσι, όπου πήγα όχι για λόγους υγείας, αλλά για να συναντήσω φίλους και εταίρους της Αλβανίας και να τους εξηγήσω, όσο μπορούσα, τους λόγους των απαίσιων εικόνων που οι απογοητευμένοι πολιτικοί αντίπαλοι διανέμουν ανά τον κόσμο με τις ψευδο-διαμαρτυρίες τους. Συναντήθηκα και μίλησα με πρώην Προέδρους, πρώην Π/Θ, ανώτερους επίσημους και ανθρώπους που επηρεάζουν τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης στο Παρίσι. Εχθες στη γερμανική Βουλή είχα επαφές με εκπροσώπους του κυριότερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού.

Συναντήθηκα και γελάσαμε με την ιστορία της ασθένειάς μου και της εισαγωγής στο νοσοκομείο στο Βερολίνο. Οι φίλοι μου ανησύχησαν για την είδηση περί καρδιακής προσβολής . Να κάνει κάποιος αντιπολίτευση στήνοντας ψευδείς ειδήσεις για ασθένειες του πολιτικού αντιπάλου, σημαίνει ότι έχει πιάσει πάτο. Είναι κρίμα να συγκρίνει κανείς τα ζώα με αυτούς τους ανθρώπους. Δεδομένου ότι, διαφορετικά από τα ζώα, για τους ανθρώπους υπάρχουν νόμοι, θα προσφύγω στα δικαστήρια και θα ζητήσω να πληρώσουν για τη στημένη είδηση που προκάλεσε ανησυχία σε τόσους ανθρώπους. Έφθασαν μέχρι του σημείου να πουν ότι η εισαγωγή μου στο νοσοκομείο, έγινε δήθεν με το όνομα Μουσταφά Ράμα, δηλαδή με ένα πλαστό όνομα και το επώνυμό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Έντι Ράμα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το