Κόσμος

Η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ντοκιμαντέρ στο Netflix

Λίγους μήνες πριν τη συμπλήρωση των 12 ετών από την μυστηριώδη εξαφάνιδση της Μαντλίν Μακκαν, το Netflix αναμένεται να προβάλλει ένα ντοκιμαντέρ που αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση δεν βρίσκει σύμφωνους τους γονείς της.
Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα γίνει μέσα στον Μάρτιο ενώ όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, θα περιέχει νέες «αποκαλυπτικές» συνεντεύξεις με τους βασικούς ερευνητές της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα πηγές στο Netflix σημειώνουν ότι στο ντοκιμαντέρ θα μιλήσουν άνθρωποι που πήραν μέρος στις έρευνες. Μάλιστα δεν αποκλείεται από τις μαρτυρίες τους να υπάρξουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση. Εντωμεταξύ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε ένα ή σε δύο μέρη, ή ακόμα και αν θα προβληθεί σε 8 επεισόδια. Πάντως το κόστος του ανέρχεται σε 20 εκατ. λίρες.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το ντοκιμαντέρ το οποίο κόστισε 20 εκατομμύρια λίρες θα είναι σε ένα ή σε δυο μέρη ή αν θα είναι όπως συνηθίζει το Netflix σε 8 επεισόδια.
Από την άλλη πλευρά, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ πήρε μέρος ο Πορτογάλος αστυνομικός Goncalo Amaral. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τους γονείς της μικρής Μαντλίν αφού σε βιβλίο που έγραψε τους κατηγόρησε ότι έστησαν την απαγωγή όταν το παιδί σκοτώθηκε μέσα στο διαμέρισμα.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ για την ζωή της μικρής Μαντλίν, προς το παρόν μυστικός, ενώ οι δημιουργοί του έκαναν πολλά ταξίδια και στην περιοχή που μένει η οικογένεια του εξαφανισμένου παιδιού και μίλησαν με γείτονες αλλά και δημοσιογράφους που καλύπτουν την υπόθεση εδώ και πολλά χρόνια.
Αυτό που επίσης αναμένεται να γίνει γνωστό σχετικά με την υπόθεση είναι αν το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας θα δώσει επιπλέον κονδύλια στην Σκότλαντ Γιάρντ προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες. Ήδη, το βρετανικό δημόσιο έχει ξοδέψει σχεδόν 12 εκατομμύρια λίρες για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το