Αθλητισμός

Η ΕΠΣΘ υπέρ του εμβολιασμού

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας τηρώντας υπεύθυνη στάση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 (εφόσον δεν το έχουν ήδη κάνει), προκειμένου να διεξαχθούν οι διοργανώσεις της χωρίς προβλήματα. Αναλυτικά:

«H ΕΠΣ Θεσσαλίας εκφράζει την άποψη, αλλά και παροτρύνει τα σωματεία-μέλη της, ότι ο μοναδικός δρόμος για την ασφαλή και ανέξοξη επιστροφή στα γήπεδα είναι ο εμβολιασμός, όσων περισσοτέρων αθλητών, διαιτητών αλλά και παραγόντων.

Πιστεύουμε ότι δείχνοντας εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα και σε συνεργασία με τους αθλητικούς και υγειονομικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας θα βγει νικητής.

Η έμπρακτη βοήθεια της ΕΠΣ Θεσσαλίας στον οικονομικό τομέα είναι αποδεδειγμένη, καθώς διαμορφώσαμε τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να μειωθεί στο μέγιστο βαθμό το ετήσιο οικονομικό κόστος των σωματείων-μελών μας. Σ’ αυτόν το δύσκολο δρόμο της επανένταξης, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να έχουμε καλή και υγιή ποδοσφαιρική χρονιά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το