Αθλητισμός

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επανέναρξη στη Γ’ Εθνική από το σημείο, που διεκόπη.
Κατά την υπ΄ αριθμόν 1/05.04.2021 συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική κατηγορία και έτσι η μεγαλύτερη σε αριθμό ομάδων, πανελλήνιας εμβέλειας ποδοσφαιρική διοργάνωση, ξαναρχίζει στις 11/04/2021, από το σημείο που διεκόπη.
Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο συνεχίζουν τα 130 από τα 136 σωματεία που ξεκίνησαν κατά την έναρξή του το φθινόπωρο του 2020, θα διεξαχθεί σε έναν γύρο.
Για την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία θα γίνουν αγώνες μπαράζ ως εξής: Θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι των πέντε ομάδων, Βορρά και Νότου, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους 10 ομίλους της κανονικής διάρκειας.
Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το