Αθλητισμός

Η ΕΠΟ αφήνει εκτός συνάντησης Μπέο και Καρυπίδη

Ενώ το ενδιαφέρον ελλείψει πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο στρέφεται στη συνάντηση του Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων και κατόπιν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που θα συζητήσει επί της πρότασης Μαρινάκη, η ΕΠΟ παλινδρομεί ως προς τους προέδρους που θα κληθούν να πάρουν μέρος στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ την ερχόμενη Δευτέρα 27/3.
Συγκεκριμένα, αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναρτήθηκε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΕΠΟ».
Λίγες ώρες αργότερα, στην ίδια ιστοσελίδα αναρτήθηκε νέα ανακοίνωση που αφορούσε τη συνάντηση Μπαλτάκου-Μαρινάκη. Η τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης αναφέρει το εξής: «Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο».
Είναι φανερό, ότι με βάση την τελευταία χρονικά ανακοίνωση αποκλείονται από τη συνάντηση με τον Μπένετ ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης (ήδη βρίσκεται στις ΗΠΑ) και του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Η ορθή και ενδεδειγμένη πρακτική θα ήταν, αφού η ΕΠΟ ή και η ΚΕΔ άλλαξαν γνώμη σχετικά με τους καλεσμένους, να υπάρξει “ορθή επανάληψη” της ανακοίνωσης που αφορούσε καθ’ αυτή τη συνάντηση με τον Μπένετ και όχι η διαφοροποίηση να τσοντάρεται στην τελευταία πρόταση ανακοίνωσης που αφορούσε συναφές μεν, αλλά διαφορετικό θέμα…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το