Τοπικά

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών προκαλεί τον Αχ. Μπέο να δώσει το παρών στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, αύριο Πέμπτη 22 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, στον Άγιο Νικόλαο. Με ανάρτησή τους στο FB τα μέλη της Επιτροπής προκαλούν τον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο, αν πράγματι τάσσεται κατά της καύσης σκουπιδιών, να δώσει το “παρών” στη συγκέντρωση. Επίσης, χαρακτηρίζουν παραλήρημα τη χθεσινή ανακοίνωση της δημοτικής αρχής σε βάρος της Επιτροπής θέτοντας το ερώτημα: “Μήπως οι ανακοινώσεις περί οικοτρομολαγνίας δεν είναι παρά η προσπάθεια κάθε ανεπαρκή Μπέου να καλύψει τα νώτα του και να …καθαρίσει τη λερωμένη του φωλιά;”.

Ολόκληρη η ανάρτηση: 

Η Επιτροπή δεν απαντά με λόγια αλλά με έργα σε όσους μικρούς και ολίγους, σε πολιτικό και ηθικό ανάστημα, θυμήθηκαν να αρθρώσουν το γνωστό παραλήρημά τους περί γραφικότητας της Επιτροπής σε μια προσπάθεια να υποτιμήσουν την αξία του έργου της στην κοινωνία του Βόλου αλλά και εν γένει.
Οι ακόλουθοι της σελίδας μας, που αυξάνονται μέρα με τη μέρα και η ανταπόκριση των πολιτών στα κάλεσμα της Επιτροπής τις Πέμπτες μέσα στον καύσωνα κάθε άλλο παρά συρρίκνωση δείχνουν. Τα στοιχεία που η Επιτροπή έχει καταφέρει να φέρει στο φως καταδεικνύουν ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο. Μήπως λοιπόν, οι ανακοινώσεις περί οικοτρομολαγνίας (να, και νέες λεξούλες!!!) δεν είναι παρά η προσπάθεια κάθε ανεπαρκή Μπέου να καλύψει τα νώτα του και να …καθαρίσει τη λερωμένη του φωλιά;
Οι 6.700 πολιτών που ακολουθούν τη σελίδα μας θα γελάνε με τις κάτω του μετρίου ανακοινώσεις, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να ενδυναμώνουν τη φωνή της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων πολιτών που αντιλαμβάνονται το εύρος του προβλήματος.
Όλοι την Πέμπτη στις 20:00 στον Άγ. Νικόλαο για να δυναμώσει η φωνή μας ΚΑΤΑ της καύσης σκουπιδιών. Αν πράγματι, είναι κατά της καύσης σκουπιδιών ο πρώτος πολίτης του Βόλου θα πρέπει να παραστεί.
Ή όχι;

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το