Τοπικά

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών παρομοιάζει τον Μπέο με «Πινόκιο»- Τον καλεί να δημοσιοποιήσει την αγωγή 500 εκ. εις βάρος της ΑΓΕΤ

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών προκαλεί τον Α. Μπέο να δημοσιοποιήσει την αγωγή που υποστηρίζει δημόσια πως κατέθεσε εναντίον της ΑΓΕΤ ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ. Αμφισβητούν ευθέως ότι η αγωγή έχει κατατεθεί και τον παρομοιάζουν με τον «Πινόκιο».
Τον προκαλούν να αποδείξει πως δεν ψεύδεται και δεν εξαπατά την κοινωνία για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα.

«Ο Δήμαρχος κ. Μπέος αμφισβήτησε ότι η Επιτροπή έκανε αληθινές μετρήσεις για τα βαρέα μέταλλα στην ΑΓΕΤ και υποστήριξε ότι τα βγάλαμε από το μυαλό μας.
Αύριο στις 9:00 το πρωί σε όλα τα ΜΜΕ θα σταλούν από την Επιτροπή τα στοιχεία και οι αποδείξεις από το διαπιστευμένο εργαστήριο του Καναδά και τα αποτελέσματα των μετρήσεων.
Παράλληλα ο ίδιος να στείλει στην Επιτροπή ή στη δημοσιότητα το δικόγραφο από τις 3-5-2018 που ζητάει 500 εκατομμύρια με αγωγή από την ΑΓΕΤ. Η τιμιότητα και οι ψεύτες θα φανούν το πρωί 09:05».
Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Μαΐου και πριν το μεγάλο συλλαλητήριο ο Α. Μπέος κάλεσε τα τηλεοπτικά συνεργεία στα δικαστήρια του Βόλου για να δηλώσει πως καταθέτει αγωγή κατά της ΑΓΕΤ. Η Επιτροπή ευθέως δηλώνει πως η αγωγή δεν κατατέθηκε ποτέ και αναμένει να αποδείξει την κατάθεση του δικογράφου.

*η φωτογραφία που επισυνάπτει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το