Τοπικά

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών καταγγέλλει πρώην μέλη της για τη σύγκληση διασπαστικής “συνέλευσης”

Για διασπαστικές πρωτοβουλίες καταγγέλλει πρώην μέλη του συντονιστικού της, η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, υποστηρίζοντας ότι ως Επιτροπή λειτουργεί με κανόνες που προωθούν τον πλουραλισμό, τη συμμετοχή και τη δημοκρατία.

“Η Επιτροπή είναι τα μέλη της που εργάζονται για την προστασία του αέρα που αναπνέουμε στον Βόλο και κατά της καύσης απορριμμάτων. Δυστυχώς, πέντε (5) πρώην μέλη του συντονιστικού, τα οποία έχουν παραιτηθεί κατ’ επανάληψη γιατί δεν συμφωνούσαν με την πλειοψηφία των ενεργών μελών, καλούν με χθεσινή ανακοίνωση τους σε διασπαστική “συνέλευση” με την υπογραφή του Στέλιου Λημνιού”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η πλειοψηφία της Ολομέλειας της Επιτροπής ξεκαθαρίζει ότι η “συνέλευση” αυτή ουδεμία σχέση έχει με την Επιτροπή. Η Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Επιτροπής θα γίνει διαδικτυακά την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, στις 20:00 και καλούνται όλοι οι πολίτες του Βόλου που θέλουν να ενημερωθούν για τα θέματα της καύσης και να συμμετέχουν έμπρακτα, να πάρουν μέρος σε αυτήν. “Θέτουμε τον αγώνα για καθαρό αέρα πάνω από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα”, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το