Αθλητισμός

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στο ΕΑΚ συνοδεύτηκε με νίκη 2-1 επί του Αστέρα Ριζομύλου

Ο Ολυμπιακός δεν έθελξε με την απόδοσή του στο ματς με τον Αστέρα Ριζομύλου. Όμως νίκησε με 2-1 και χαροποίησε τους φιλάθλους του που έδωσαν βροντερό «παρών» στις κερκίδες του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος».

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν θαρραλέα και στο 11’ είχαν την πρώτη ευκαιρία όταν ο Χρόνης έκανε το σουτ και ο Σταυράκης απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός «απάντησε» με το άστοχο σουτ του Κατσαγεωργίου στο 13’ και λίγο αργότερα βρήκε το γκολ. Ήταν στο 19’ όταν ο Πετράκος εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Κούλπας έγραψε το 1-0 με κεφαλιά.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν με τους Σέττο στο 32’ (σουτ που απέκρουσε ο Μπαλίου) και Σκοπελίτη στο 38’ (εκτέλεση φάουλ άουτ), αλλά στο 45’+3’ ήρθε η… ψυχρολουσία γι’ αυτούς όταν ο Χρόνης εκτέλεσε φάουλ από θέση πλάγια αριστερά και έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» του Σταυράκη για το 1-1.

Όμως ο Χρόνης ήταν αυτός που έκανε χέρι μέσα στην περιοχή στο 54’, αναγκάζοντας τον διαιτητή Θάνο να δείξει το σημείο του πέναλτι. Ο Πετράκος ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το 2-1. Από εκεί και πέρα το ματς κύλησε σε αργό τέμπο. Οι γηπεδούχοι δεν το «καθάρισαν», αν και είχαν τις ευκαιρίες με τους Κατσαγεωργίου, Κακάμη και Καρατσόλη, αλλά και ο Αστέρας δεν μπόρεσε να απειλήσει με νέα ισοφάριση, έχοντας μόνο μία τελική με τον Σεφερκόλι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταυράκης, Κακάμης, Σκοπελίτης, Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Μπλατσέρης (14’ λ.τρ. Κυρίτσης), Κατσαγεωργίου (68’ Νούσιος), Τζέκα (68’ Καρατσόλης), Πετράκος (79’ Παπαδήμος), Σέττος (79’ Γιαρλέλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαλίου, Φλώρος, Σιαμέτης, Κώστας, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλι  (85’ Πρίντζος), Κονσταντίν (46’ Παπαστεργίου), Μακρονάσιος (46’ Κουτσούκης), Δαμάσκος, Χρόνης (76’ Σκεπετάρης), Γερολυμάτος (62’ Βέργος).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εξαιρετική η παρουσία του Μαγνησιακού στην κολύμβηση

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Μαγνησιακού στην ημερίδα αγωνιστικών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε…

23 Νοεμβρίου 2023

Πανηγύρεις Αγίας Αικατερίνης και Αγίου Στυλιανού

  Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου εορτάζει η Εκκλησία μας το Σάββατο…

23 Νοεμβρίου 2023

Στα πέναλτι απέκλεισε τον Αίαντα από το Κύπελλο ΕΠΣΘ η Αγία Άννα

Δραματική εξέλιξη είχε η χθεσινή αναμέτρηση Αίας-Αγία Άννα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου…

23 Νοεμβρίου 2023

Απολογείται η Πισπιρίγκου – Πώς περιέγραψε τις δραματικές στιγμές με την Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου…

23 Νοεμβρίου 2023

Συναυλία Μουσικής Δωματίου με έργα για βιολί και πιάνο

  Το Μουσικό Σχολείο Βόλου παρουσιάζει μια ξεχωριστή συναυλία Μουσικής Δωματίου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου…

23 Νοεμβρίου 2023

Τηλεοπτικό το παιχνίδι της Νίκης με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα

Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει το παιχνίδι της Νίκης με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα (15.00) για…

23 Νοεμβρίου 2023