ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έγειρε το κολονάκι στην οδό Ερμού

Οι εικόνες της ημέρας

Πέθανε ο ηθοποιός Μπρούνο Γκαντς

Lifestyle

«Ασφάλεια» στην Αγριά

Οι εικόνες της ημέρας

35 χρόνια παρουσίας για τη Φλόγα Μαγνησίας

Παραπολιτικά

Έπαιξε στη Χλόη

Παραπολιτικά

Εξαφάνιση 15χρονης από την Κυψέλη

Ελλάδα

Πρόταση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα

Παραπολιτικά

«Νάρκη»

Παραπολιτικά

Τοπικές «μάχες» εις τριπλούν στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Αθλητισμός

Ζητούμενο οι δωρεές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τοπικά

Όλες οι αργίες του 2019 – Πότε πέφτει το Πάσχα

Ελλάδα

Έφτασαν στα φαρμακεία 25.000 αντιγριπικά εμβόλια

Ελλάδα

Χωματερή στην είσοδο του Πτελεού

Τοπικά

Αποχωρούν οι αγρότες από το μπλόκο του Αερινού

Τοπικά

Αδήλωτη εργασία σε υψηλά επίπεδα στη Μαγνησία

Τοπικά

Δικαστές γράφουν ποίηση και πεζογραφία

Πολιτισμός

20 πόντοι φρέσκο χιόνι στα ορεινά των Τρικάλων

Τοπικά

Συνελήφθη 40χρονου στον Βόλο για κατοχή χασίς

Τοπικά

Είχε «ταράξει» στις κλοπές τη Σκόπελο

Τοπικά

Τοπικά

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων συνεχίζει τις προσπάθειες της για το λεωφορείο του ΕΕΕΕΚ Βόλου

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του και μεταφέρει τις ευχαριστίες του, τόσο για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, να συμμετάσχει με 60.000 ευρώ, στη δαπάνη για την αγορά ειδικά διασκευασμένου σχολικού λεωφορείου για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου, όσο και για την σημαντική καθημερινή υποστήριξη συνανθρώπων μας, γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων φορέων, σωματείων κ.α.
«Όλοι μαζί, από την στιγμή που ανακοινώθηκε το αίτημα εκ μέρους των γονέων και των παιδιών του ΕΕΕΕΚ, ξεκινήσαμε έναν όμορφο αγώνα δρόμου, προκειμένου το τέρμα της διαδρομής, να έχει ως αποτέλεσμα την υλοποίηση του ονείρου, την απόκτηση του λεωφορείου, που ουσιαστικά αφορά στην εξυπηρέτηση των αναγκών.
Έτσι, η πράξη του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. έρχεται να συμπληρώσει καθοριστικά τις προσπάθειες όλων των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών, επώνυμων και ανώνυμων που έλαβαν ήδη μέρος στο «μαραθώνιο» αγάπης, με την αμέριστη υποστήριξη της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας, με επίκεντρο τα σχολεία και ευρύτερα τις σχολικές κοινότητες της Μαγνησίας.
Η Ένωση, μαζί με όλους τους φορείς που έχουν εμπλακεί στην όλη διαδικασία, συνεχίζει με τους συλλόγους μέλη της τις προσπάθειες, μέχρι τη συγκέντρωση όλου του απαιτούμενου ποσού, το οποίο τελικά θα προσεγγίζει (όπως μας πληροφόρησε ο Σύλλογος Γονέων και φίλων μαθητών του ΕΕΕΕΚ) τις 95.000 Ευρώ συνολικά (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αγοράς. Ως γονείς και κηδεμόνες αισθανόμαστε ικανοποίηση για την έμπρακτη εκδήλωση της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας και είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα το σχολικό λεωφορείο θα μετακινεί τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου. Συνεχίζουμε όλοι μαζί και θα πετύχουμε!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το