Τοπικά

Η Ένωση Γονέων θα βραβεύσει τον καλύτερο μαθητή Στ΄ Δημοτικού σε όλο τον Δήμο Βόλου

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου, μετά από σχετική πρόταση που έγινε στο Δ.Σ., αποφάσισε να επιβραβεύσει τον αριστούχο μαθητή/τρια της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου και ταυτόχρονα να απευθυνθεί και σε σχολεία όμορων δήμων για τον ίδιο σκοπό.
Στόχος, η ηθική επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται από τους μαθητές στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και η παροχή ερεθισμάτων για τη συνεχή βελτίωση των προσπαθειών τους.
Οι βραβεύσεις μεταφράζονται σε έπαινο για όλους όσοι συμμετάσχουν, καθώς και τρία χρηματικά έπαθλα, τα οποία θα προκύψουν μέσω κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος όλα τα ονόματα των παιδιών που θα προταθούν από τα σχολεία (με τη πρόταση του διευθυντή/ διευθύντριας και την ενημέρωση-σύμφωνη γνώμη του γονέα). Αναλυτική επιστολή για τους όρους, προϋποθέσεις κ.λ.π., έχει σταλεί ήδη στα σχολεία.

Η εκδήλωση

Η εκδήλωση απονομής, έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στις 8 το βράδυ, στο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου Αγίων Αναργύρων (Αραχώβης 1 με Μπότσαρη, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων). Η παρουσία των παιδιών, προϋποθέτει και την συνοδεία τους από ενήλικες (γονείς- κηδεμόνες), ενώ στην εκδήλωση, καλούνται εκ των προτέρων και οι δάσκαλοι της ΣΤ που επιθυμούν, από το κάθε σχολείο. Στο τέλος της κλήρωσης των τριών μαθητών για τα οικονομικά βραβεία, (που θα γίνει δημόσια ενώπιον των παρευρισκομένων), θα δοθούν οι έπαινοι, ενώ θα ακολουθήσει κέρασμα όλων και σύντομης διάρκειας μουσικό ορχηστρικό πρόγραμμα, από την «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του κ. Παύλου Πλάκα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διαδικασία βράβευσης των μαθητών, αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλίας που πραγματοποιούνταν τα προηγούμενα 22 χρόνια, σε διάφορα σχολεία, από τον συμπολίτη επαγγελματία κ. Βασίλη Καραλή, που θέλησε φέτος, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς προς τα παιδιά, να συνεχίσει τη δράση του, παρέχοντας τόσο τα χρηματικά έπαθλα, όσο και τα υπόλοιπα προσφερόμενα είδη στην εκδήλωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το