Τοπικά

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας αποχαιρετά τον Βασίλη Κιο: “Καλό παράδεισο στρατηγέ…”

Με μια συγκινητική ανακοίνωση αποχαιρετά τον πρώην αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλη Κιο, που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, η Ένωση Αστυνομκών Υπαλλήλων Μαγνησίας. Στην ανακοίνωση υπό τον τίτλο “Καλό παράδεισο στρατηγέ…”, οι εκπρόσωποι του αστυνομικού προσωπικού του Νομού αναφέρουν:
Φτωχότερη, βουβή και συγκλονισμένη σύσσωμη η Αστυνομική οικογένεια της Μαγνησίας, αποχαιρετά σήμερα τον Βασίλη ΚΙΟ, του οποίου η μακρόχρονη σταδιοδρομία και άξια ανέλιξη του ως Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, εμβαπτισε με σθένος τους αστυνομικούς στο Νομό μας, αφήνοντας παράλληλα μεγάλη παρακαταθήκη και τεράστια κληρονομιά για όλους εμάς που μένουμε πίσω να συνεχίσουμε το μακρόπνοο και θεόπνευστο έργο του.
Αποχαιρετούμε σήμερα έναν άξιο αξιωματικό, που τίμησε τα γαλόνια του τόσο στο πεζοδρόμιο, που είναι η φυσική θέση κάθε αστυνομικού, όσο και στον ιδιωτικό του βίο, φεύγοντας αθόρυβα και σιωπηλά για το μακρύ αυτό ταξίδι, αλλά κυρίως αποχαιρετούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΟ, που στάθηκε έμπρακτα δίπλα σε όλους όσους είχαν ανάγκη τη βοήθεια και την ελεημοσύνη.
Φτωχότερη η αστυνομία από διοικητές-ηγέτες, ελπίζοντας παράλληλα να ακολουθήσουμε οι νεότεροι, το δρόμο που χάραξε με το βίο και τις πράξεις του.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας με τιμή, δέος και σεβασμό σε αποχαιρετά σήμερα και εύχεται στην οικογένεια σου,που είναι και δική μας, θερμά συλλυπητήρια, γνωρίζοντας το πόσο περήφανη την έκανες στο διάβα σου σε αυτό το κόσμο.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το