Ελλάδα

Οι «Εμπρηστές της γειτονιάς» έβαλαν τα γκαζάκια στον ΣΥΡΙΖΑ

gazakia
Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Πατήσια ανέλαβε η «Μηδενιστική περίπολος/εμπρηστές της γειτονιάς» με ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η οργάνωση αναφέρει: «Είναι ευνόητο ότι καμία κλίκα εξουσιαστών πολιτικάντηδων δεν θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει τις άγριες επιθυμίες μας. Εσείς μιλάτε για αριστερή κυβέρνηση, εμείς θέλουμε την καταστροφή του κράτους. Υπόσχεστε αυξήσεις στους μισθούς, μείωση των φόρων, θέσεις εργασίας, εμείς θέλουμε την κατάργηση του χρήματος, του εμπορεύματος και της εργασίας.»
Επισημαίνουν ότι διάλεξαν τη χθεσινή ημέρα για να βάλουν τα γκαζάκια στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στα Πατήσια ανήμερα της επίσημης επιστροφής του «αστυνομικού της γειτονιάς»
Και καταλήγουν με μία σειρά αιτημάτων, όπως την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, της μητέρας των αδερφών Τσάκαλων και της συντρόφου του Γεράσιμου, κατάργηση των τρομονόμων και του κουκουλονόμου, κατάργηση των φυλακών τύπου Γ, των διατάξεων περί βίαιης λήψης γενετικού υλικού, καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους φυλακισμένους.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το