ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τοπικά

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας στηρίζει το διήμερο εκδηλώσεων ενάντια στην καύση σκουπιδιών

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας συμμετέχει ενεργά στο διήμερο εκδηλώσεων της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση των σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.
Στο πλαίσιο αυτό απέστειλε όλο το υλικό της Επιτροπής στα σχολεία ώστε να ενημερωθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19:00 στο παραλιακό κτήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αμφιθέατρο Σαράτση, θα δοθεί διάλεξη της καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο του Μεξικό Brisa Violeta Carrasco Gallegos, με θέμα “Η καύση απορριμμάτων σε τσιμεντοβιομηχανίες ως παγκόσμιο πρόβλημα. Κοινωνικές απαντήσεις στο Μεξικό και την Ισπανία”. Στην εκδήλωση θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση με χρήση ακουστικών με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και δικαίωμα συμμετοχής των παρευρισκομένων στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίουστο πάρκο της Νέας Δημητριάδας (Ορμινίου-Θερμοπυλών) στις 18.30 θα γίνει ενημέρωση των κατοίκων της Νέας Δημητριάδας για τις επιπτώσεις της καύσης σκουπιιδιών από την ΑΓΕΤ και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η πρόταση της Επιτροπής για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην πόλη μας.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το