Άρθρα

«Η εκλογή μας θα είναι προσφορά με σεβασμό και ανιδιοτέλεια προς στους δημότες»

Της Ροδοθέας Μαρίας (Ρέας) Τσιαμπάου*

Οι δημότες του Βόλου των εγκαταλελειμμένων δημοτικών ενοτήτων και συνοικιών, τα άτομα με αναπηρία και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου θα δώσουν το ηχηρό μήνυμα στην απερχόμενη δημοτική αρχή στις 26 Μαΐου με την ψήφο τους στον συνδυασμό «Μαζί για τον Βόλο» και δήμαρχο τον Ιάσονα Αποστολάκη. Η εκλογή μας θα είναι προσφορά με σεβασμό και ανιδιοτέλεια προς τους δημότες του Βόλου και όχι μια μπίζνα προς όφελος της τσέπης μερικών.

Τα μπλε λαμπάκια μόνο στο κέντρο του Βόλου, οι φιέστες, οι κυκλικοί κόμβοι, ποδηλατοδρόμοι και άλλα έργα που είχαν προγραμματιστεί από άλλους και που τα παρουσιάζει ως δικά της η απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Μπέου και τα προεκλογικά θα… και θα… δεν επαρκούν για να πείσουν τους πολίτες.

Οι δημότες των εγκαταλελειμμένων Δ.Ε. Ιωλκού, Ν. Ιωνίας, Μακρινίτσας, Πορταριάς, Αγριάς, Αρτέμιδας, Ν.Αγχιάλου Αισωνίας , των συνοικιών του Βόλου Αγίου Γεωργίου, Αγίας Παρασκευής, Αγίας Κυριακής, Ν. Δημητριάδαςκ,α. είναι δυσαρεστημένοι από την πλήρη αδιαφορία που έδειξε η απερχόμενη δημοτική αρχή και θα δώσουν το ηχηρό μήνυμα με την ψήφο τους στις 26 Μαΐου .
Τα έργα της απερχόμενης δημοτικής αρχής του κ. Μπέου είναι τα εξής: Το σκάνδαλο της ΔΕΥΑΜΒ, η αυξημένη τιμολόγηση, η μη ποιοτική ύδρευση και άρδευση, η υπερχλωρίωση του νερού των Σταγιατών και άλλων χωριών ,τα αγριόχορτα που κυριαρχούν παντού, η εγκατάλειψη του ΕΑΚ, του γηπέδου του Μαγνησιακού των κολυμβητηρίων, του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου και άλλων χώρων άθλησης. Τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, η μη προσβασιμότητα των ΑμεΑ στην πόλη, σε αθλητικούς χώρους, κτηριακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, μη συντηρημένα σχολεία. Η προσπάθεια να μετατραπεί η Καραμπατζάκη σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και το κόψιμο των δέντρων. Η εγκατάλειψη των αδέσποτων.

Ο κ. Μπέος έχει φροντίσει όμως για το γήπεδο της Νεάπολης όπου προπονείται η ομάδα του και έχουν εγκαταλειφτεί οι ιστορικές ομάδες μας, του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου που υπήρχαν , υπάρχουν και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στον Βόλο.
Όσο για την αύξηση του τουρισμού που επικαλείται ο κ. Μπέος στη διάρκεια της θητείας του, παραμένει στα ίδια επίπεδα του 2011. Ο Βόλος είναι τουριστικός προορισμός για το φυσικό του κάλος και όχι για τα μπλε λαμπάκια και τις φιέστες. Με προβολή, με κατάλληλα προγράμματα δημιουργίας εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ανάδειξη των ιστορικών, πολιτιστικών και πολιτισμικών στοιχείων του τόπου μας και με προσβασιμότητα θα αυξηθεί ο τουρισμός και οι θέσεις εργασίας.
Ο Δήμος πρέπει να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας με προγράμματα, με στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και των γυναικείων συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Ο Ιάσονας Αποστολάκης και όσοι απαρτίζουμε το ψηφοδέλτιό του αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, έχουμε τεχνογνωσία, πρόγραμμα, όραμα και αγάπη για τον τόπο μας. Για εμάς ο Βόλος δεν είναι μία μπίζνα ούτε τα δημοτικά έδρανα επαγγελματική διέξοδος. Η εκλογή μας θα είναι προσφορά με σεβασμό και ανιδιοτέλεια προς στους δημότες της πόλης μας.
* Η Ροδοθέα Μαρία (Ρέα) Τσιαμπάου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος (Δημοτική Ενότητα Ιωλκού)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το