Αθλητισμός

Η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει άμεσα πιστεύουν στη Νίκη

Στη Νίκη αναγνωρίζουν ότι η αγωνιστική εικόνα δεν είναι αυτή που πρέπει. Παρόλα αυτά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πιστεύουν ότι αυτό θα αλλάξει εν όψει και του ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

 Άπαντες συμφωνούν ότι η εικόνα της Νίκης είναι κακή. Άσχημη απόδοση, έλλειψη πάθους και πολλά λάθη συνθέτουν το σκηνικό στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Κι αν στη Νέα Ευκαρπία η διαιτητική τριάδα έβαλε το «χέρι» της και με εχθρικές αποφάσεις υποχρέωσε το βολιώτικο συγκρότημα σε ήττα από τον Μακεδονικό με 2-0, δεν ισχύει το ίδιο και στο ματς με τη Βέροια. Εκεί οι «κυανόλευκοι» έβγαλαν μόνοι τους τα… μάτια τους, υπέπεσαν σε ολέθρια λάθη, τα οποία στο τέλος παραλίγο να στοιχίσουν και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αυτό φυσικά το γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές. Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε σχετικά:

«Δυστυχώς η εικόνα μας αυτή την περίοδο δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε. Χωρίς να θέλουμε να μεταφέρουμε ευθύνες, ο προπονητής αναλαμβάνει τα πάντα στα δύσκολα. Δεν θα μεταφέρουμε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές, δεν θα ήταν δίκαιο. Πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο και να επανέρθουμε γρήγορα σε καλή κατάσταση κι όταν μας δίνεται η δυνατότητα να παίρνουμε αποτελέσματα να τα παίρνουμε.

Είμαστε μια ομάδα η οποία χωρίς λόγο έχει αγχωθεί και παρόλο που έχουμε πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές κάποιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι είναι σαν να χανόμαστε. Ανεξήγητο αυτό, είναι το τελευταίο που περιμέναμε από την ομάδα μας, είναι όμως πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Σ’ αυτή τη δύσκολη φάση ή θα κατεβάσεις το κεφάλι και θα «τελειώσεις» ή θα κοιτάξεις να ηρεμήσεις να πάρεις αποτελέσματα».

«Το ξεκίνημα δυστυχώς δεν έγινε με τον τρόπο που φανταζόμασταν αλλά σίγουρα δεν θα κατεβάσουμε το κεφάλι, δεν θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω. Θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις, το σημαντικό είναι να επανέρθουν γρήγορα οι παίκτες που θέλουμε να βρίσκονται σε υψηλότερη απόδοση. Είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς.

Πολλές φορές το πάθος και η υπερβολική θέληση, σε οδηγούν σε λάθος επιλογές. Το τυφλό πάθος μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Συνεχίζουμε να είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, ψάχνουμε τα αποτελέσματα, πρέπει να βρούμε το δρόμο μας.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα αποτελέσματα και σιγά σιγά και τις καλές εμφανίσεις. Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό στο ξεκίνημα να μην γίνονται λάθη, αλλά θα το παλέψουμε» υποστήριξε ο Βολιώτης τεχνικός.

Από τα λεγόμενα του Αλέκου Βοσνιάδη είναι φανερό ότι ο ίδιος και οι παίκτες του πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο. Ασφαλώς αυτό θα πρέπει να συμβεί το ερχόμενο Σάββατο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το