Τοπικά

Η Διοικούσα Επιτροπή Μαγνησίας της ΝΔ κατέθεσε στεφάνι για το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο Ηρώο, στην παραλία του Βόλου, για την «Ημέρα της Νίκης» , για το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη και σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει τα εξής:
«Η σημερινή εκδήλωση έχει διπλή σημασία…
Στις 8 Μαΐου σηματοδοτείται το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, όπου θα μείνει στην ιστορία ως η «Ημέρα της Νίκης». Επίσης, 9 Μαΐου είναι η επέτειος της ιστορικής διακήρυξης Σουμάν, γνωστή ως «Ημέρα της Ευρώπης».
Γιορτάζουμε λοιπόν την ειρήνη και την ενότητα στην Ευρώπη.
Οι προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει τον τελευταίο χρόνο, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον.
Στον αντίποδα, η σημερινή αντιπολίτευση δεν στέκεται στο ύψος της. Με κυνικές δηλώσεις ελπίζει ότι θα διασωθεί πολιτικά ποντάροντας στον πόνο και στην καταστροφή. Συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τη χώρα και υπονομεύει με κάθε τρόπο την εθνική προσπάθεια. Γι’ αυτό χαίρεται με κάθε αρνητική είδηση και λυπάται σε κάθε θετική…
Η Νέα Δημοκρατία συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας στιγμές, με σχέδιο, όλοι μαζί, να δώσουμε την μάχη μας, ενωμένοι, με ευθύνη, και θα τα καταφέρουμε…»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το