Τοπικά

Η δημοτική αρχή του Βόλου αγοράζει… λαμπάκια για τα επόμενα Χριστούγεννα -Νέα δαπάνη 100.000 ευρώ

Νέα δαπάνη 100.000 ευρώ… για τα επόμενα Χριστούγεννα προκειμένου να αγοραστούν επιπλέον λαμπάκια αποφάσισε η δημοτική αρχή του Βόλου προκαλώντας την αντίδραση της παράταξης Μαζί για το Βόλο για τη νέα δαπάνη αλλά και τον χλευασμό για την αδιαφορία στα μεγάλα ζητήματα της πόλης:

Τι και αν τελείωσαν οι γιορτές, η απερχόμενη δημοτική αρχή συνεχίζει να ασχολείται με…λαμπάκια. Όταν τόσα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών παραμένουν ανοιχτά για αντιμετώπιση, στο Δήμο αντλούν 100.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό για τον εορταστικό φωτισμό του 2019. Λες και το σημαντικότερο ζήτημα της πόλης είναι να σπαταλούν χρήματα των δημοτών, για να φωτίσουν πάλι το κέντρο! Για τις περιφερειακές συνοικίες καμία μέριμνα. Για τις περιφερειακές ενότητες η λήθη και η παρακμή! Κατανοούμε την ανάγκη για εορταστικό φωτισμό, αλλά το κονδύλι είναι μεγάλο και ρίχνει για άλλη μια φορά το βάρος στο κέντρο του πολεοδομικού συγκροτήματος, στοιχείο που αντιπροσωπεύει τη συνολικά άνιση πολιτική της απερχόμενης δημοτικής αρχής μεταξύ κέντρου και περιφερειακών συνοικιών-υπόλοιπων δημοτικών ενοτήτων.
Όμως, το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ο χρόνος που επέλεξαν να εισάγουν το εν λόγω θέμα. Τη στιγμή που παρουσιάστηκαν τα ανησυχητικά στοιχεία της επιδημιολογικής μελέτης, η δημοτική αρχή ήταν επισήμως απούσα! Αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά και ανησυχητικά ζητήματα της πόλης, αυτοί ασχολούνται με…λαμπάκια!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το