Τοπικά

Η δημοτική αρχή του Βόλου εναντίον του Κώστα Γαργάλα και των συνδικαλιστών

Gargalas-Kostas

Για “bulling” σε υπάλληλο κατηγορεί η δημοτική αρχή τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Κώστα Γαργάλα, επειδή απαίτησε να γραφεί στα πρακτικά η αποχή του από ψήφιση θέματος στο δημοτικό συμβούλιο.

Η γελοιότητά τους δεν έχει όρια” ήταν η απάντηση του Κώστα Γαργάλα.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Περιμέναμε να καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί για τη συγκρότηση προεδρείου στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και να παρέλθει η, κατανοητή για την περίπτωση, μέθη της εξουσίας, ώστε οι πούροι συνδικαλιστές μας ν’ ασχοληθούν και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι του Δήμου από την τρομοκρατική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αυτοαποκαλούμενων Αριστερών, τύπου Κώστα Γαργάλα.

Μας κάνει εντύπωση πως δεν ενημερώθηκαν πως το «αστέρι» του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου απείλησε ανοιχτά, με τρόπο χυδαίο, δημοτική υπάλληλο – πρακτικογράφο, γνωστή για την επάρκεια και την ευσυνειδησία που επιτελεί τα καθήκοντά της χρόνια τώρα, προκειμένου να παρέμβουν και να την προστατεύσουν από το νέο κομισάριο που μας προέκυψε.

Βεβαίως όλοι, μα όλοι, ανεξαιρέτως, οι εργαζόμενοι, που κάνουν τίμια και ευσυνείδητα τη δουλειά τους δεν έχουν να φοβούνται κανένα και τίποτα, εφόσον υπάρχει η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου. Απλώς περιμένουμε να δούμε μέχρι που φθάνει η υποκρισία αυτών που υποδύονται τους εργατοπατέρες και τις εργατομάνες και προφανώς λειτουργούν επιλεκτικά και διατεταγμένα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το