Τοπικά

Η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Σκιάθου για την παραλαβή νέου μικρού ασθενοφόρου

Η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Σκιάθου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την παραλαβή του νέου ασθενοφόρου μικρού όγκου από τον Τομέα ΕΚΑΒ Σκιάθου, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της:
Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα βρήκε λύση, καθώς ενισχύεται η πρόληψη και η υγειονομική προστασία των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού. Ο Πρόεδρος και στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Σκιάθου συμμετείχαν με ιδιαίτερη χαρά στην τελετή παραλαβής, όπου παραβρέθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή, καθώς και ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ Κων/νος Σταμνάς, μαζί με στελέχη του ΚΥ Σκιάθου και μέλη της τοπικής κοινωνίας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας κατά της covid-19.

Η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Σκιάθου, οφείλει να τονίσει και να ευχαριστήσει ξεχωριστά την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή, καθώς, όπως σημείωσε και ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ κ Σταμνάς, ήταν εκείνη που μεσολάβησε και
ενήργησε επί μακρόν προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να πραγματοποιηθεί η προσθήκη του ασθενοφόρου μικρού όγκου στον Τομέα ΕΚΑΒ Σκιάθου. Από τον Μάιο του 2020, οπότε ξεκίνησε η προσπάθεια δημιουργίας του Τομέα ΕΚΑΒ Σκιάθου και η στελέχωση και κάλυψη των αναγκών του, η κα Μακρή πρωτοστάτησε στην προσπάθεια μαζί με τα στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ. και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ειδικά στην παρούσα συγκυρία, με την πανδημία του κορωνοϊού ακόμη σε εξέλιξη και την επικείμενη έναρξη της τουριστικής περιόδου, η ενδυνάμωση της υγειονομικής κάλυψης στο νησί μας, αποκτά τεράστια σημασία τόσο για την διασφάλιση της υγείας όσο, φυσικά, και για την τοπική οικονομία.

Τέλος, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. Σκιάθου χαιρετίζουν την πρώτη επίσημη επίσκεψη της κας Μακρή μετά την υπουργοποίησή της και την ένταξή της στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ταυτόχρονα, σημειώνεται με ιδιαίτερη λύπη η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής Σκιάθου κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη κυβερνητικού στελέχους για το 2021 στη Σκιάθο. Γεγονός το οποίο δείχνει την ασέβεια και απαξίωση προς την κυβέρνηση της ΝΔ και συνολικά τους θεσμούς και την ίδια τη δημοκρατία. Η ΝΔ, σε κάθε επίπεδο, δείχνει
σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις, θέσεις και πεποιθήσεις και πάντοτε στέκεται με τον πρέποντα τρόπο απέναντι σε όλα τα θεσμικά πρόσωπα, ανεξάρτητα από την πολιτική τους προέλευση, τηρώντας τους τύπους και τους κανόνες της πολιτικής ηθικής. Η ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Σκιάθου εκπροσωπεί αυτές ακριβώς τις αρχές του κόμματος και τις διαχέει στη μικρή κοινωνία του νησιού μας. Και στο πλαίσιο αυτό, αφήνει στη κρίση των πολιτών τέτοιες συμπεριφορές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το