Τοπικά

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας στο πλευρό των παιδιών της “Κιβωτού του Κόσμου”

Το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο διευθυντής της οποίας κ. Βασίλης Καραϊσκος μαζί με διοικητές και υποδιοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας Μητέρας και Παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου”, στο Διμήνι, όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Ημέρα της Αστυνομίας», με σκοπό την προσφορά τροφίμων, ειδών καθαρισμού, ειδών ένδυσης και υπόδησης, κλινισκεπασμάτων και βιβλίων. Όπως τονίστηκε, η Διεύθυνση Αστυνομίας ευελπιστεί τα προσφερόμενα είδη να αποτελέσουν μικρό βοήθημα στο τεράστιο έργο που προσφέρουν καθημερινά εθελοντές, δωρητές και στελέχη της «Κιβωτού».


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η ανταπόκριση των αστυνομικών στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία υπήρξε μαζική και αυθόρμητη, πλαισιωμένη από βαθιά συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, θέλοντας να προσθέσουν ένα ακόμη λιθαράκι στο γενικό πλαίσιο της κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το